V sobotu žáci a béčko doma, v neděli derby dorostu a výjezd do Prčice

13.04.2012 08:14

Fotbalové jaro začíná nabírat obrátky, o víkendu čeká naše celky již čtvrté kolo. 

A tým

Áčko nečeká jednoduchý úkol - zajíždí na hřiště sto kilometrů vzdáleného Sedlce-Přčice. Kromě dlouhé cesty čeká na Kobylky nepříjemný soupeř, který si na podzim odvezl z Bílého Podolí bod za remízu 0:0. Na druhou stranu má Sedlec-Prčice doma negativní bilanci s týmy ze spodní poloviny tabulky (Chocerady 1:2, Jesenice 5:6, Tupadly 5:4 - hosté vedli ještě v 90. minutě 3:4), čehož budou chtít hosté využít a odvézt si nějaký ten bodík. Jede se v neděli ve 13:30 od KD v BP.

B tým

Podolské benago hostí v sobotu Žleby B. Hráči se pokusí napravit nepřesvědčivý výkon z Kačiny, kde remizovali. Hraje se v 16:30, sraz hráčů je o hodinu dříve.

Dorost

Po nepovedeném vstupu do soutěže si budou chtít dorostenci spravit reputaci v neděli dopoledne v Horních Bučicích, které na podzim přesvědčivě porazili. Hraje se v 10:15.

Mladší žáci

Mladší žáci také mají co napravovat - prohra s posledními Chotusicemi v minulém kole mluví za vše. Soupeřem však bude silný Malešov, který nedá svou kůži lacino. Žáci hrají předzápas B mužstvu v sobotu od 14 hodin.

Zpět