V zápasech Kobylky doplatily na mizernou koncovku, Sedlec i Vrdy vyhrály

13.08.2012 17:44

Bílé Podolí - Sedlec 2:5 (0:2)

K dalšímu přípravnému utkání si pozvali Podolští Sedlec. Kobylky bohužel nezopakovaly výkon z minulé soboty a Viktorka si odvezla zasloužené vítězství 5:2.

První poločas začal břevnem hostů, za domácí kontroval tyčkou Švadlenka. Do vedení šli z penalty hosté, ještě do poločasu přidali po vyšachování obrany krátkými přihrávkami druhou branku.

Ve 48. minutě snížil hlavou Semínko po Antošově přímém kopu, ale hned v zápětí přidali sedlečtí třetí branku. V 52. minutě mohl Semínko z penalty znovu snížit - jak to dopadlo se podívejte na videu na konci článku. Na 2:3 přecejen Podolští snížili - po Antošově kolmici se prosadil Šálený. Jenže pak už dávali góly jen hosté - oba dva prakticky do prázdné brány. Poslední šanci domácích neproměnil v 80. minutě Kupka, když odražený míč po rohu poslal nad.

Hosté udělili domácím lekci z produktivity, a tak si odvezli zasloužené vítězství. Další zápas se hraje v sobotu od 17 hodin v Malešově.

Fotogalerie: FC BP - Sedlec

Branky FC: 48. Semínko, 58. Šálený

Sestava FC: Beran - Kraus, Lukáš Toman, Semínko, Svoboda - Josef Fejfar (80. Kupka), Trpišovský, Čakovský (75. Zelený), Šálený - Švadlenka, Antoš (85. Weinlich).

 

Vrdy - Bílé Podolí 6:2 (3:1)

Do nedělního zápasu nastoupilo - stejně jako před týdnem - minimum hráčů ze soboty a i když byl výsledek podobný, předvedená za předvedenou hru se Podolští stydět nemusí. Ruku v ruce s tímto tvrzením však musí dál zlepšovat jak obrannou, tak útočnou fázi. Hostům chyběl brankář, proto vzali za vděk domácím - oba jejich brankáři se vzájemně vystřídali v obou brankách a oba předvedli slušný výkon.

Domácí se ujali vedení v 8. minutě gólem z penalty. Ve 22. minutě napřáhl zpoza vápna Zelený a ranou k tyči srovnal na 1:1. Do poločasu Vrdy přidaly ještě dvě branky - obě stylem až "do kuchyně" do prázdné brány - 3:1.

Místo snahy o snížení si nechali hosté dát gól hned ve 46. minutě, ale narozdíl od minulého týdne zbraně nesložili. Do gólových šancí se postupně dostali Novák, Čakovský, Kupka a Kachmarskyy, ale gól dal až v 74. minutě z dorážky Novák, když snižoval na 5:2. Už to vypadalo na stejné skóre, jako v sobotu, ale domácí ještě jednou utekli obraně a v 88. minutě pečetili na konečných 6:2.

Branky FC: 22. Zelený, 74. Novák

Sestava FC: Brankáři Vrdů - Doubek, Štoček, Jakub Fejfar, Šilha, Mužátko, Heřmanský, Kupka, Zelený, Radek Toman, Čakovský, Novák, Kachmarskyy. Střídání hokejově.

 

Video ze zápasu se Sedlecí:

gól Michala Semínka ve 48. minutě

penalta Michala Semínka v 52. minutě

šance Jaromíra Kupky v 82. minutě

Zpět