Víkend začíná už v pátek, v neděli vyvrcholí Dětským dnem

01.06.2012 11:01

Na hřišti v Bílém Podolí bude živo už od pátku, kdy utkání okresního přeboru sehrají mladší žáci. V sobotu se koná zájezd na utkání A týmu (info zde) a poslední turnaj čeká mladší přípravku. V neděli hraje dopoledne dorost, odpoledne je na programu Dětský den a utkání béčka.

A tým

Podolský A tým má sice záchranu ve vlastních rukou, ale na půdě druhého celku tabulky, který v této sezóně jako jediný dokázal vyhrát v Bílém Podolí (info zde), nečeká Kobylky nic jednoduchého. Hraje se v sobotu od 17 hodin, odjezd autobusu od Kulturního domu v Bílém Podolí je ve 14:30, jede se přes Čáslav (U Růže) a přes Kutnou Horu (bowling Sedlec).

B tým

Podolské benago hraje ve Vlkanči v neděli od 17 hodin. V jednání byl přesun začátku zápasu, ale ten se nakonec nekoná, takže platí původní termín. Sraz hráčů je v 15:30 na hřišti v Bílém Podolí nebo v 16:15 ve Vlkanči.

Dorost

Dorostenci se pokusí napravit nepovedené jaro na hřišti Kaňku, kam v neděli pojedou k poslednímu zápasu sezóny. Hraje se od 10:15.

Mladší žáci

Už v pátek sehrají mladší žáci dohrávané utkání proti Záboří. Hraje se od 17:30 na hřišti v Bílém Podolí.

Mladší přípravka

Nejmenší Kobylky čeká poslední jarní turnaj. Tentokrát se hraje v Uhlířských Janovicích a kromě domácích a podolských hráčů se zúčastní také celky z Malešova a Kutné Hory. Turnaj začíná v sobotu v 10 hodin.

Dětský den

Zpět