Víkendová bilance velmi pozitivní - 7 zápasů a jediná prohra

23.04.2012 16:05

O víkendu 21.-22. dubna se podolské celky činily ve sbírání bodů. Vyhrálo áčko i béčko a dvakrát přípravka, remízy si připsali dorostenci a mladší žáci. Zajímavostí víkendu je hned několik:

  • vítězství áčka o čtyři branky předčilo podzimní porážku 0:3 a v případě rovnosti bodů má Bílé Podolí lepší vzájemné zápasy
  • Vrdy B prohrály doma podruhé za sebou, přitom do té doby neztratily doma ani bod; skóre proti benagu je i s podzimem 0:9
  • série béčka bez porážky se prodloužila na 20 utkání (včetně 3 loňskou sezónu)
  • Mirek Nečas udržel čisté konto jak v sobotu za áčko, tak v neděli za béčko a jeho neprůstřelnost trvá už 270 minut
  • neprůstřelnost béčka trvá také už tři zápasy
  • mladší žáci přivezli první bod z venku, zároveň však poprvé na jaře neskórovali
  • mladší přípravka poprvé v sezóně porazila Vrdy

 

A tým

Bílé Podolí - Chotýšany 4:0 (2:0)

V zápase sousedů v tabulce byli úspěšnější domácí, kteří díky brankám Jelínka a Antoše zaslouženě zvítězili a díky třem bodům poskočili na 8. místo právě před Chotýšany. Stovka diváků viděla krásné branky - nejprve po přesném Barešově pasu Jelínek z hranice vápna z jedné přehodil brankáře, ještě do poločasu Antoš proměnil samostatný únik. Po přestávce sehráli Štoček s Mužátkem signál, po kterém Jelínek zakončoval do prázdné brány. Čtvrtý gól přidal Antoš střelou zpoza vápna do šibenice. Do Zbraslavic tak pojedou Podolští s dobrou výchozí pozicí, kterou budou chtít potvrdit ziskem bodů. Hraje se v sobotu od 17 hodin.

Branky: 15. a 53. Jelínek, 44. a 65. Antoš

Sestava: Nečas - Mužátko, Semínko, Bareš, Svoboda (66. Lukáš Toman) - Švadlenka (75. Kupka), Šálený, Štoček, Spáčil - Jelínek (70. Zelený), Antoš.

Celý článek: odkaz

Fotogalerie: FC BP - Chotýšany

Tabulka: A - tým

 

B tým

Vrdy B - Bílé Podolí B 0:2 (0:0)

Podolské benago si odvezlo všechny body z nedalekých Vrdů a oslavilo první jarní výhru na hřišti soupeře. Souboj ve středu hřiště byl vyrovnaný, ale v šestnáctce byli hosté dravější a vypracovali si několik šancí, které ale brankou neskončily. Prosadil se až ve druhém poločase Švadlenka, na kterého navázal Toman a pečetil vítězství.

Podolští se udrželi na prvním místě, ale jen díky lepšímu skóre před Štrampouchem, který má zápas k dobru. Další zápas se hraje v Bílém Podolí v neděli 29. dubna od 17 hodin. Soupeřem budou Hostovlice.

Branky: 64. Švadlenka, 80. Radek Toman

Sestava: Nečas - Doubek, Lukáš Toman, Jakub Fejfar, Heřmanský - Vávra (88. Novák), Radek Toman, Šváb, Dospěl (68. Jansa) - Kupka, Švadlenka (85. Kachmarskyy).

Celý článek: odkaz

Fotogalerie: Vrdy B - FC BP B

Tabulka: B - tým

 

Dorost

Vrdy/Bílé Podolí - Sázava/Rataje 1:1 (1:0)

Dorostenci hostili na hřišti ve Vrdech celek Sázava/Rataje, který je na prvním místě v tabulce. I přes to, že domácí většinu zápasu vedli díky trefě Vocla, mohou být s bodem spokojeni, protože po vyrovnání na 1:1 hosté nedali penaltu.

Vrdy/Bílé Podolí tak jsou na třetím místě tabulky společně s dvojicí Kaňk a Nové Dvory/Církvice (všichni 23 bodů), Chotusice na druhém místě mají 26 bodů a Sázava/Rataje díky bodu z nedělního utkání vedou okresní přebor s 27 body.

Branka: Vocl

 

Mladší žáci

Nové Dvory - Bílé Podolí 0:0

Mladší žáci poprvé v sezóně přivezli bod z venku, což se dá po předchozí prohře v posledních Chotusicích považovat za úspěch, ačkoli tým měl i na vítězství. Zajímavostí je, že za celou sezónu 2011/2012 se v okresním přeboru mladších žáků zrodil jen dvakrát výsledek 0:0 - pokaždé ve vzájemném zápase Bílého Podolí a Nových Dvorů.

Trenéři byli spokojení s nulou vzadu, která by nebyla špatná ani v dalším kole proti Vrdům. Hraje se v Bílém Podolí v neděli od 14:30 jako předzápas B týmu.

Sestava: Mareš - Heřmánek, Horálek, Šindelář - Stárek, Verunáč, Hrubešová - Fojtík. Střídali: Perner, Černá, Jurášová, Bížová. Trenéři: Heřmánek Petr, Bíža Oto. Vedoucí: Heřmánková Hana.

 

Mladší přípravka

Turnaj mladší přípravky na hřišti v Bílém Podolí začali domácí fotbalové naděje vítězstvím nad Chotusicemi. Následovala prohra s Novými Dvory, které dokázaly otočit nepříznivý stav. V posledním utkání hráli fotbalisté FC s Vrdy, se kterými na podzim dvakrát prohráli, tentokrát však zvítězili a vylepšili si vzájemnou bilanci.

Bílé Podolí - Chotusice 3:2

Bílé Podolí - Nové Dvory 5:7

Bílé Podolí - Vrdy 5:1

Sestava: Švédík Jan - Bíža Oto, Havlík Josef, Fojtíková Barbora, Novák František, Nerad Jan, Brož Jakub, Kubín Tomáš, Andrlík Vojtěch.

Zpět