Víkendové skóre 6:7, neděle byla tragická

06.08.2012 20:56

Bílé Podolí - Kutná Hora B 6:0 (2:0)

Novopečený postupující do okresního přeboru, kutnohorská rezerva, kladla odpor celý první poločas. I přes to se ve 35. minutě trefil zpoza vápna Semínko a chvíli po něm přidal druhou branku Fejfar.

Druhý poločas se změnil v exhibici Kobylek, které i přes velké vedro hrály s chutí a nepřestávaly napadat soupeřovu rozehrávku už v zárodku. Výsledkem byly branky Mužátka, Fejfara a dvě Jelínka - skóre se zastavilo na šestce. Dobrou práci odvedla také obrana a oba brankáři - Nečas s Veselým.

Branky: 35. Semínko, 37. a 65. Josef Fejfar, 58. a 82. Jelínek

Sestava FC: Nečas (60. Veselý) - Kraus, Semínko, Mužátko, Svoboda - Josef Fejfar, Trpišovský, Zelený, Weinlich - Švadlenka, Šálený. Střídali: Jelínek, Toman, Štoček.

 

Přelovice - Bílé Podolí 7:0 (2:0)

Neděle byla bohužel pravým opakem sobotního výkonu. První poločas vydrželi Podolští tempo 15 minut, kdy si i vytvořili dvě příležitosti, potom převzali taktovku domácí a už ji nepustili. Poločasový výsledek debaklu nenapovídal, ovšem ve druhé půli bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Podolští kupili jednu chybu za druhou, ve velkém vedru se nikomu nechtělo běhat a s chutí hrající domácí si zastříleli - skóre se zastavilo na 7:0 a Podolští odjížděli z Přelovic s ostudou.

Hráči, kteří do zápasu nastoupili, budou tvořit základ pro nadcházející sezónu ve III. třídě a jedno je jisté - pokud budeme hrát podobně naivně i mistrovská utkání, budeme se po roce opět stěhovat do pralesa. Na druhou stranu potenciál hráčů a týmu celkově je mnohem vyšší a pokud se z podobné facky správným způsobem poučí, třetí třídy se dopředu vzdávat rozhodně nemusí.

Fotogalerie: Přelovice - FC BP

Sestava FC: Veselý (46. Nečas) - Doubek, Štoček (46. Jakub Fejfar), Šilha, Heřmanský - Chmelař (35. Vávra), Čakovský, Radek Toman (75. Kupka), Jansa - Kupka (46. Weinlich), Kachmarskyy.

 

Další utkání se hraje v sobotu od 17 hodin v Bílém Podolí proti Viktorii Sedlec, v neděli dopoledne se hraje další zápas ve Vrdech.

Zpět