Vstup do jara se Kobylkám nevydařil, s Kouřimí doma jen remizovaly

24.03.2015 18:02

Bílé Podolí - Kouřim 1:1 (1:1)

Pohled na zabulku velel domácím hráčům nemyslet na nic jiného, než na vítězství, jenže realita na hřišti byla odlišná - Kouřim si odvezla zasloužený bod.

Přitom začátek byl jako z říše snů - Čakovský si vzal k srdci předzápasovou radu trenéra Švába, ihned po rozehrávce hostů se vydal napadat, sebral míč obránci a sám před brankářem Havránkem rozvlnil síť - 1:0. I druhou šanci si vypracovali Podolští - ve 20. minutě střílel Trpišovský těsně vedle. Jenže to už bylo ve fázi, kdy hosté začali získávat půdu pod nohama a několika standardkami si vynutili mírný tlak. Ve 25. minutě se nepovedený centr snesl na tyč Nečasovy brány, ale ve 30. minutě už se skóre měnilo - Kouřimští podnikli rychlý útok po straně, Macháček našel na malém vápně Dufka, který z první poslal míč do brány - 1:1. Do poločasu už se žádná šance neurodila, spíše se bojovalo ve středu hřiště.

Druhou půli začali také lépe domácí a v 50. minutě se Šváb ocitl sám před Havránkem, ale brankáře jen trefil a kopal se roh. Na druhé straně se stejná situace odehrála v 60. minutě a Nečas musel vytáhnout skvělý zákrok, aby samostatný únik Dufka zneškodnil. V 64. minutě se k trestnému kopu z 22 metrů postavil Štoček, ale zeď neprostřelil. A když v poslední minutě Havránek schoval do svých rukavic zakončení Švadlenky po rohu, rozdělili si oba týmy po bodu.

Pro Kobylky je zatím forma z konce podzimu v nedohlednu, tímto způsobem budou získávat body s ostatními soupeři velmi těžko. Dobrou zprávou je alespoň návrat Švadlenky po zranění. V Lysé nad Labem se pokusí Kobylky bodovat, protože jen tak si udrží na dohled klidný střed tabulky. Hraje se v neděli od 15 hodin.

Tabulka: odkaz

Fotogalerie: odkaz

Branky: 1. Čakovský - 30. Dufek.

Sestava FC: Nečas - Fejfar (70. Tomáš Švadlenka), Šálený, Bareš (84. Kupka), Spáčil - Čakovský, Trpišovský, Martin Šváb, Šimon (63. Štoček) - Jelínek, Semínko.

Sestava Kouřim: L. Havránek - Paclík (75. M. Havránek), Škopek, Holub, Novák - Světnička, Snížek, Macháček, Keltner - Dufek (60. Charvát), Aubrecht (85. Klégr).

Rozhodčí: Hanák Leoš - Fára Milan, Polák Ivo.

Diváků: 70.

Zpět