Výsledky mládeže FC Bílé Podolí

26.10.2011 12:32

Dorost

Sedlec – Vrdy/Bílé Podolí 0:1 (0:0)

Až překvapivě mnoho se hosté nadřeli na "povinné" vítězství. Hráli proti soupeři, který nastoupil v devíti, ale zuby nehty držel bezbrankový stav. Celý zápas se hrálo na jednu branku, ale hosté dokázali zahodit i ty nejvyloženější příležitosti. Když už se zdálo, že gól nepadne, v nastavení se trefil Šindelář a dostal Vrdy/Bílé Podolí na první místo tabulky, protože konkurenční Sázava/Rataje doma prohrála s mužstvem Církvice/Nové Dvory 1:3. Právě na půdě přemožitele dosud prvního celku odehrají dorostenci poslední zápas. Hraje se v neděli od 12:15.

Branka: Šindelář

Mladší žáci

Bílé Podolí – Kaňk 1:4 (0:2)

Tým mladších žáků stále bojuje se zraněními a nemocemi, takže zápas proti Kaňku začal v oslabení. Ačkoli výsledek se zdá jednoznačný, hráči odvedli dobrý výkon a byli soupeři vyrovnaným soupeřem. Bohužel vypracované šance zůstaly nevyužité a soupeř naopak trestal každou chybičku. Jediný úspěch domácích zaznamenal Heřmánek. Trenér hráče za předvedený výkon pochválil, nezbývá než vylepšit střeleckou produktivitu. O víkendu hrají žáci v Záboří v sobotu od 12:15.

Branka: Heřmánek

Sestava: Mareš – Bížová, Horálek, Fojtík – Tomíška, Šindelář, Linek – Heřmánek

Mladší přípravka

Bílé Podolí – Uhlířské Janovice 4:1

Bílé Podolí – Malešov 3:0

Bílé Podolí – Kutná Hora B 11:0

Hráči mladší přípravky završili sezónu na výbornou – dokázali vyhrát domácí turnaj! Ačkoli se stejnými soupeři před měsícem v Malešově dvakrát prohráli, tak tentokrát si připsali tři vítězství s famózním skóre 18:1! Bilance podzimu vyznívá pro nejmenší kobylky kladně – z 12 zápasů dokázali 8 vyhrát.

Fotogalerie: Turnaj mladších přípravek Bílé Podolí

Branky: Štoček 6, Nerad 5, Havlík 3, Fojtíková, Bíža, Novák, vlastní

Sestava: Švédík – Bíža, Štoček, Nerad, Havlík, Novák, Fojtíková, Rezner, Konár

Video:

Zpět