Z Ostré se Kobylky vrátily bez bodu a s šesti inkasovanými góly

24.09.2012 06:45

Ostrá - Bílé Podolí 6:0 (3:0)

Do Ostré jeli Podolští s vědomím, že jde o kvalitního soupeře, který rozdává ostatním celkům příděly na počkání. Bohužel ani Kobylky přídělu neušly, když v každém poločase dostaly po třech gólech.

Přitom v úvodu zápasu byli lepší hosté. Ve 4. minutě střílel Fejfar z 20 metrů těsně nad, v 9. minutě zakončil Trpišovský po Chmelařově centru těsně vedle. V 11. minutě se připomněli domácí - nebezpečnou střelu Červinka vyrazil na roh. V 16. minutě se poprvé měnilo skóre - trestný kop z 25 metrů zakroutil Dozorec vedle zdi - 1:0. Ve 27. minutě se domácí se štěstím prosadili podruhé, když Červinka nejprve výborně vyrazil střelu z malého vápna, na dorážku Holého však byl krátký. Hosté se snažili do poločasu s výsledkem něco udělat, ale Trpišovského střela šla vedle. Udeřilo na druhé straně - ve 37. minutě po rychle rozehraném přímém kopu zakončil Lesyk neomylně - 3:0.

S tímto poločasovým stavem se hostům těžko nastupovalo do druhého poločasu, navíc Ostrá byla na koni a pokračovala v destrukci soupeře - v 55. minutě zvýšil Lesyk po pěkné kombinaci na 4:0. V 72. minutě střelou z 18 metrů zvýšil Puk už na 5:0 a konečnou podobu výsledku dala 73. minuta a další střela k tyči, tentokrát Cabrnochova - 6:0. V 85. minutě zachránil před dalším gólem Červinka. V 87. minutě mohl zaznamenat alespoň čestný úspěch Semínko, ale jeho střela šla vedle.

Výsledné skóre je pro Kobylky pořádnou fackou, ze které se co nejdříve musí vzpamatovat - nejlépe dobrým výkonem v dalším kole, kdy přijede do Bílého Podolí poslední celek tabulky Brandýs-Boleslav. Hraje se v sobotu od 16:30.

Branky: 16. Dozorec, 27. Holý, 37. a 55. Lesyk, 72. Puk, 73. Cabrnoch

Sestava FC: Červinka - Kraus, Semínko, Šálený, Lukáš Toman (82. Štoček) - Josef Fejfar, Antoš (68. Čakovský), Trpišovský (68. Svoboda), Mužátko - Švadlenka, Chmelař.

Rozhodčí: Kvasnička - Drábek, Hamřík

Zpět