Ženatí otočili silvestrovský duel a vyhráli 6:4

01.01.2013 16:17

Ženatí - Svobodní 6:4 (1:3)

Poslední sobotu v roce 2012 se sešli současní i bývalí hráči podolského FC k tradičnímu silvestrovskému zápasu Ženatí vs. Svobodní. Po loňské remíze se tentokrát radovali Ženatí, když dokázali otočit nepříznivé poločasové skóre.

Do zápasu vstoupili lépe Svobodní, když Chmelař po Semínkově přihrávce udělal kličku brankáři - 0:1. Ženatí se snažili o vyrovnání, ale standardní situace se jim nevedly a na druhé straně zakončil Beran brejk do odkryté brány - 0:2. Do zápasu se Ženatí vrátili spornou penaltou, kterou Jelínek proměnil (viz video) - 1:2.  A mohlo být i vyrovnáno, kdyby Marek Semínko mířil lépe při svém samostatném úniku na Nečase. Ještě do poločasu vysunul Skala Kupku, který nahrál před prázdnou bránu Michalu Semínkovi - 1:3.

Ženatí si nevěděli rady, a tak v poločase obešel Lukáš Toman hráče soupeře se svou kontušovkou a na hřišti se začaly dít věci! Svobodní mohli několikrát přidat čtvrtý gól, ale brankář Šmíd držel Ženaté nad vodou a chytil i nejvyloženější šance Chmelaře a Michala Semínka. Ženatí začali častěji držet míč na svých kopačkách a vytvořili si tlak, který zúročil Lukáš Toman, když dorazil Jelínkovu střelu do tyče - 2:3. Během pěti minut Ženatí zápas otočili díky dvěma brankám Jelínka a na 5:3 přidal Marek Semínko. Svobodní se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale Radek Toman šestým gólem do jejich sítě definitivně rozhodl - 6:3. I přesto měli poslední slovo Svobodní - po Semínkově přihrávce upravil Trpišovský na konečných 6:4.

Ženatí po roce opět ovládli silvestrovský srandamač a za rok uvidíme, jestli Svobodní dokáží navázat na výhru z roku 2009.

Branky: Jelínek 3, Toman Lukáš, Semínko Marek, Toman Radek - Chmelař, Beran, Semínko Michal, Trpišovský

Sestava Ženatí: Štoček Luboš, Šmíd - Lehman, Toman Lukáš, Vančura, Procházka, Štoček Jarda, Toman Radek, Hladík, Šváb, Štoček Petr, Semínko Marek, Jelínek.

Sestava Svobodní: Nečas - Svoboda, Doubek, Fejfar Josef, Kraus, Kupka, Jansa, Trpišovský, Skala, Šálený, Semínko Michal, Beran, Novák, Chmelař.

Rozhodčí: Heřmánek

Video:

situace před prvním gólem Ženatých

Jelínkova penalta

Zpět