Áčko doma opět zvítězilo bez inkasované branky, odnesla to Ratboř

30.09.2013 20:24

Bílé Podolí - Ratboř 2:0 (1:0)

Po nešťastné porážce v Jirnech se Podolští dokázali dobře připravit na domácí zápas s Ratboří a před vlastními diváky podruhé vyhráli bez inkasované branky.

V první půli měli domácí více ze hry, přesto jako první zahrozili Ratbořští ve 30. minutě. Nečas však dobře vyběhl a byl u míče dřív než Kopecký. Ve 37. minutě se poprvé měnilo skóre - domácí kopali roh, který hostující obrana odvrátila jen k Šálenému. Ten se do míče opřel a se štěstím prostřelil Lebedu, před nímž míč tečoval obránce do protipohybu. Poločas skončil 1:0.

Hned v úvodu druhé půle mohlo být vyrovnáno - ve 48. minutě hostující Hovorka se dostal ke střele z gólové pozice, pálil však vedle, navíc hned o minutu později Nečas vykopával míč z brankové čáry. Otěže zápasu od této chvíle převzali domácí, kteří v 51. minutě vedení ještě nenavýšili, protože Šálený po sólovém úniku přes půl hřiště napálil jen brankáře a následná Švadlenkova dorážka šla nad. V 52. minutě přišla pojistka - centroval Šváb a Šimon přízemní střelou zvýšil na 2:0. V 60. minutě měl další gól na kopačce Šimon, tentokrát Lebeda vyrazil na roh. Domácí dohráli zápas bez inkasované branky a z několika pološancí mohli ještě zvýšit, ovšem skóre už se neměnilo.

Kobylky získaly „povinné“ tři body v domácím prostředí a užily si vítěznou děkovačku s podolskými fanoušky. V dalším utkání hrají Podolští v Poříčanech, kde se pokusí uhrát lepší výsledek, než minule (prohra 6:0), přestože to bude opět velice těžké. Hraje se v neděli od 16 hodin.

Fotogalerie: FC BP - Ratboř

Tabulka: A - tým

Branky: 37. Šálený, 52. Šimon

Sestava FC: Nečas - Kraus, L. Toman, Semínko, Mužátko - M. Šváb, Šálený, Brunclík (78. Trpišovský), Fejfar - Švadlenka (66. Jelínek), Šimon.

Sestava Ratboř: Lebeda - Vondráček, Kemza (10. Hovorka), Hošek, M. Dolejš - Švarc, Langr - P. Dolejš, Chábera, Vohnický - Kopecký (63. Stráník).

Rozhodčí: Drábek - Malý, Kvasnička.

Diváků: 50

Zpět