Áčko na jaře stále bez bodu

17.04.2011 20:13

Velim B - FC Bílé Podolí 5:2 (1:1)

Do Velimi jeli hráči A týmu s vědomím, že nemají proti nejlepšímu celku soutěže co ztratit. Po nadějném prvním poločase však Podolští nepřekročili svůj stín a odvezli si pětigólový příděl.

První poločas začali podle očekávání lépe domácí, ale Beran nebezpečnou střelu ve 3. minutě vyrazil. Beran měl práci i v 10. minutě, ale opět si poradil. Ovšem v 16. minutě se domácí dočkali - centr ze strany dokázal domácí útočník dopravit za Beranova záda - 1:0. Velimští se s jednobrankovým náskokem nechtěli spokojit a nadále útočili - v 18. minutě však vyloženou šanci neproměnili. Domácí měli nadále více ze hry, ale do vážnějších příležitostí se nedostávali. Ve 35. minutě o sobě dali poprvé vědět i hosté a hned z toho byl gól - Libor Jelínek využil nedorozumění mezi obráncem a brankářem a vyrovnal na poločasových 1:1.

Ve druhém poločasu chtěli Kobylky udržet co nejdéle remízový stav, ale ten bohužel vydržel jen 10 minut. Na trestný kop z pravé strany si naběhl na malé vápno nehlídaný hráč a strhl vedení na stranu domácích - 2:1. Ačkoli se hosté snažili a bojovali, tak proti velimským dobře fyzicky vybaveným mladíkům neměli šanci. V 60. minutě opět po trestném kopu domácí zvýšili na 3:1 a bylo prakticky rozhodnuto. V 65. minutě dorazil domácí útočník střelu svého spoluhráče a Velim vedla už 4:1. V 73. minutě se přecejen ozvali i hosté - Skala udělal kličku obránci, který jej ve vápně fauloval a Luboš Štoček z penalty snížil na 4:2. Konečnou podobu výsledku dali domácí v 83. minutě - 5:2.

I proti prvnímu celku tabulky se Podolští dokázali dvakrát gólově prosadit. Bohužel to na nejlepší tým soutěže nestačilo a pět branek v naší síti jen potvrzuje nelichotivou jarní bilanci. Tu se pokusí Kobylky vylepšit v sobotu 23. dubna od 17 hodin, kdy hostí na svém hřišti celek Ostré.

Branky: 35. Jelínek, 73. Štoček z penalty

Sestava: Beran - Mužátko, Semínko, Štoček, Spáčil (80. Radek Toman) - Skala, Švadlenka (75. Chmelař), Šálený, Zelený, Fejfar - Jelínek

Zpět