Áčko získalo první plusový bodík v tabulce pravdy

30.08.2011 09:06

Kondrac - FC Bílé Podolí 2:2 (1:0)

K prvnímu mistrovskému utkání v novém ročníku I.B třídy se vydali Podolští na dlouhou cestu do Kondrace. Jeli si pro body, nakonec přivezli jeden, nad kterým panuje vcelku spokojenost.

Hned v úvodu domácí přitlačili hosty před vlastní bránu a bohužel už v 5. minutě poslal Kondrac po rohu do vedení Vítovský - 1:0. V 16. minutě mohlo být ještě hůře, ale naštěstí domácí nemířili přesně. V 17. minutě se ke slovu dostali hosté, ale střelu Šáleného brankář lapil. Hra se vyrovnala a ve 22. minutě se dostal k další nebezpečné střele Jelínek, ale ani on síť nerozvlnil. Hosté se dostávali do tlaku, centry Jelínka ani Šáleného však adresáta nenašly. Ve 32. minutě centroval opět Jelínek, ale Trpišovského šanci domácí brankář vyrazil na tyč, k odraženému balonu se dostal Šálený, ale tomu skočil do střely domácí obránce. Poločas se tak dohrál za stavu 1:0 pro domácí.

Stejně jako domácí začali dobře první poločas, do druhého vlétli naopak hosté. Výsledkem bylo vyrovnání ve 47. minutě - Podolští využili rozhozené obrany a Jelínek po centru Zeleného vyrovnal na 1:1. Poté následovala spíše bojovná pasáž, kdy se hrálo od vápna k vápnu, ale bez šancí. Až v 80. minutě Mužátko nacentroval na Šáleného, který zakončil přesně - 1:2. Domácí se pustili za vyrovnáním a obraná hráz hostí bohužel povolila v 88. minutě, kdy vyrovnal střelou z 18 metrů Pavelka. V nastaveném čase si domácí brankář poradil s ranou Spáčila, a tak utkání skončilo dělbou bodů.

Ve druhém poločase přišly dvě branky a vypadalo to, že by kobylky mohly vítězství udržet, ale domácí dvě minuty před koncem vyrovnali. I tak je plusový bod z venku cenný, ovšem bude potřeba potvrdit v domácím utkání. Hraje se v sobotu 3. září od 17 hodin, soupeřem budou Chocerady, které si v prvním utkání snadno poradili s Tupadly (3:0). Přijďte proto podpořit podolské mužstvo, bude to potřebovat!

Branky: 5. Vítovský, 88. Pavelka - 47. Jelínek, 80. Šálený

Sestava: Červinka - Lukáš Toman, Michal Semínko, Bareš, Svoboda - Josef Fejfar (80.Štoček), Zelený, Trpišovský (80. Mužátko), Spáčil - Jelínek, Šálený

Tabulka: A - tým

Ostatní výsledky: Poříčí n. S. – Sázava 0:3 (0:2), Jesenice – Nespeky 0:3 (0:0), Chocerady – Tupadly 3:0 (1:0), Teplýšovice – Votice B 1:2 (1:1), Sedlec-Prčice – Zdislavice 6:0 (3:0), Chotýšany – Zbraslavice 3:0 (1:0)

Zpět