Ani benago výhru z venku nepotvrdilo a doma podlehlo sedlecké rezervě

16.10.2016 10:48

Bílé Podolí B - Sedlec B 2:3 (1:3)

Podolské benago prožilo podobné zklamání, jako o týden dříve jejich kolegové z áčka, když po výhře na hřišti soupeře (Štrampouch 3:2) nedokázalo na domácím hřišti zvítězit. Rozhodla poslední pětiminutovka první půle, ve které hosté vstřeli dvě branky.

Úvod zápasu se lépe povedl hostům, kteří se po rohovém kopu dostali do vedení po hlavičce Culka - 0:1. Od další změny skóre zachránil domácí pohotovým zákrokem Beran. Na druhé straně zahrozili Podolští také po rohu, ale Doubek hlavičkoval vedle. Ve 27. minutě bylo vyrovnáno - po předchozí pěkné kombinaci se k centru dostal Frčka a Kachmarskyy hlavou překonal Dostála - 1:1. Domácí vstřelený gól nastartoval k vyšší aktivitě, ale střelu Frčky ve 34. minutě brankář vyrazil na roh a Doubkův pokus z 36. minuty šel nad bránu. Jenže ani hosté v útoku nezaháleli a Beran musel předvést svůj reflex proti střele z malého vápna. Když to vypadalo na remízový poločas, hosté dvakrát udeřili, čímž - jak se později ukázalo - rozhodli celý zápas. Ve 41. minutě se prosadil bývalý podolský hráč Jan Spáčil, který po samostatném úniku udělal kličku Beranovi - 1:2. Ve 45. minutě navíc přidal svou druhou branku Culek po předchozí chybě obrany - 1:3.

Podolští určitě nechtěli složit zbraně, ale kombinace se jim vůbec nedařila a chybami v rozehrávce nabízela sedleckým hráčům možnost rychlých brejků. Asi největší šanci na snížení měl v 58. minutě Kupka, který po Mužátkově zblokovaném trestném kopu dorážel těsně vedle. Až v 90. minutě se podařilo snížit Mužátkovi střelou na zadní tyč, ale na vyrovnání už nebyl čas. Zápas skončil výhrou hostů 3:2.

Podolští už podruhé v sezóně odevzdali hostům všechny body, a tak zase zkusí přivézt body z venku - v sobotu se hraje na Horkách. Zápas začíná v 15:30.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 27. Kachmarskyy, 87. Mužátko - 11. a 45. Culka, 41. Spáčil.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Jansa, Procházka (46. Kupka) - Frčka, Štoček, Mužátko, Horký (75. Tomáš Švadlenka) - Doubek, Kachmarskyy.

Sestava Sedlec: Dostál - Košátko, Tvrdý, Svoboda, Spáčil Jan, Spáčil Jakub, Poul, Žídek, Ďoubal, Vrba, Culek. Střídali: Rybák, Koriťák.

Rozhodčí: Kracík Luděk.

Diváků: 40.

Zpět