Béčko venku zatím stoprocentní

17.09.2010 11:48

Zbýšov B - FC Bílé Podolí B 2:3 (0:3)

Fotbalisté podolského béčka byli ve 4. kole hosty rezervy Zbýšova. Oba celky byly v dosavadní tabulce sousedy, proto se dal očekávat vyrovnaný zápas.

Diváci mohli vidět dva odlišné poločasy. Zatímco v prvním stříleli góly hosté, v tom druhém zakončovali přesně zase domácí. Gólový účet zápasu načal ve 25. minutě Doubek, který se trefil hlavou po Dospělově rohu. Pět minut na to prošel míč po Tomanově akci přes celé vápno až k Chudomelovi, který trefil odkrytou bránu - 0:2. Třetí zásah na sebe nenechal dlouho čekat - Doubek doběhl nakopnutý míč, ze strany našel přesně Tomana a ten se tváří v tvář domácímu brankáři nemýlil - 0:3. Kdo si myslel, že zápas se v druhém poločase bude pouze dohrávat, ten se mýlil.

Domácí začali druhý poločas s vědomím, že nemají co ztratit, a hned v 48. minutě využil zmatků v podolské obraně a Jukl snížil. V 55. minutě to bylo už jen o jeden gól, protože Čáp unikl obraně snížil na 2:3. Domácí byli na koni a mohli i vyrovnat, ale to by museli přesněji zakončit své šance. Postupem času hrozili také hosté, ale ani oni nedokázali své šance využít, proto utkání skončilo vítězstvím podolských.

Branky: Jukl, Čáp - Doubek, Chudomel, Toman

Sestava: J. Weinlich - Procházka (46. Šanda), Jakub Fejfar, M. Horký, Svoboda - Šilha (60. K. Weinlich st.), Štoček, Radek Toman, Chudomel - Dospěl, Doubek (85. Novák)

Fotogalerie: Zbýšov B - FC BP B

Zpět