Benago dokázalo přivézt tři body z Paběnic

05.09.2016 18:10

Paběnice B - Bílé Podolí B 1:2 (1:2)

Podolští vyrazili na zápas do Paběnic pouze v jedenácti hráčích, ale za to s velkou posilou - mezi tři tyče se postavil Tomáš Skokan. Hráči se dokázali oklepat z porážky v prvním kole a díky dobrému výkonu hlavně v defenzivě dokázali přivézt tři body.

První nebezpečnou situaci předvedli hosté - Skala vyzkoušel z trestného kopu pozornost brankáře Bendy, ale ten byl u tyče včas. Ve 20. minutě už se skóre měnilo - Procházkův milimetrový centr Švadlenka hlavou poslal neomylně pod víko - 0:1. Z vedení se však hosté neradovali dlouho, hned ve 23. minutě zakončil rychlý brejk do otevřené obrany Šrámek - 1:1. Ve 34. minutě si hosté vzali vedení zpět - Trpišovský našel Frčku, který překonal Bendu - 1:2. Scénář paběnického rychlého vyrovnání se mohl opakovat podruhé, ale tentokrát byl Skokan proti a gólovku domácích vyrazil. První poločas tak dopadl lépe pro hosty.

Zatímco první poločas byl bohatý na šance na obou stranách, ve druhé půli už se skóre nezměnilo. Bendovu pozornost vyzkoušel Doubek, na druhé straně si připsal několik zákroků Skokan. Definitivně mohl rozhodnout Frčka, ale samostatný únik zakončil vedle. Přesto Podolští udrželi vedení až do závěrečného hvizdu a mohli slavit tři body.

Díky nim se Kobylky odpoutaly ode dna tabulky a další zápasy ukáží, kde se bude benago v tabulce pohybovat. V dalším kole přijedou do Bílého Podolí Církvice, hraje se v neděli od 17 hodin.

Branky: 23. Šrámek - 21. Švadlenka, 34. Frčka.

Sestava FC: Skokan - Procházka, Jansa, Šilha, Jakub Fejfar - Horký, Trpišovský, Skala, Frčka - Jan Švadlenka, Doubek.

Sestava Paběnice: Benda - Zeman, Petrásek, Hájek, Dvořák, Ulrich, Oliva, Řezníček, Čerimi, Brotánek, Šrámek. Střídali: Tejkal, Votava, Sedláček, Kunášek.

Rozhodčí: Řípa Jiří.

Zpět