Benago dokázalo v Kácově dvakrát skórovat, ale na body to nestačilo

04.09.2014 12:37

Kácov B - Bílé Podolí B 7:2 (2:0)

Na půdu nováčka, ale zároveň rovnou kandidáta na postup z III. třídy, zajížděli Podolští s cílem neinkasovat moc branek a zahrát si fotbal. Předvedená hra sice nebyla špatná, ale výsledné skóre o tom moc nevypovídá.

Přitom hned ve 3. minutě mohl poslat hosty do vedení Netáhlo, brankář však jeho šanci zneškodnil. V 9. minutě byli domácí na druhé straně mnohem efektivnější a Štorch po pěkné akci poslal Kácov do vedení 1:0. Hosté se znovu dokázali dostat do zakončení, jenže střela Netáhla šla těsně nad Jonášovu bránu. V 15. minutě pomohl Beranovi výborným obranným zákrokem Mužátko, jenže o minutu později zapadla do brány nenápadná střela z vápna - 2:0. Naději do druhé půle mohl vystřelit hostům Spáčil, jeho střela šla těsně vedle. Poločas vyhrál Kácov 2:0.

Druhý poločas začali lépe Podolští a Štoček pořádně protáhl Jonáše, který jeho střelu vyrazil. Jenže domácí opět ukázali, jak je jednoduché střílet branky - ve 48. minutě to bylo 3:0 a v 55. už 4:0. V 69. minutě dokonal Štorch hattrick a s Kobylkami to vůbec nevypadalo dobře - 5:0. Debakl hosté nechtěli dopustit a po nahrávce Netáhla alespoň kosmeticky upravil Spáčil - 5:1. Podolští se zvedli a za aktivitu byli odměněni penaltou v 76. minutě - Skala bohužel pálil jen do tyče. Navíc v 79. minutě Doubek po Mužátkově centru ve stoprocentní šanci přestřelil. Doubek se dočkal v 81. minutě, kdy hlavou po centru Skaly snížil na 5:2. Hostům se v útoku zalíbilo, ale zapomněli na zadní vrátka a byli krutě potrestáni dalšími dvěma brankami v posledních pěti minutách - 7:2.

Benago bohužel z Kácova neveze body a přestože se za prakticky rozhodnutého stavu málem do zápasu dokázalo vrátit, odváží si sedm inkasovaných branek. O první tříbodovou výhru se pokusí doma proti Suchdolu - hraje se v sobotu od 17 hodin.

Branky: V. Štorch 3, Pospíšil 2, Š. Štorch, Jonáš z penalty - 72. Spáčil, 81. Doubek.

Sestava FC: Beran - Jansa, Mužátko, Lukáš Toman, Jan Švadlenka - Netáhlo, Skala, Hájek (60. Horký), Spáčil - Štoček (68. Šváb), Doubek.

Sestava Kácov: Jonáš - Pivoňka, Berky, Marhan, Výborný, Soucha, Štorch Š., Štorch V., Futera, Hrabánek, Pospíšil. Střídali: Blažek, Jirků, Výborný.

Rozhodčí: Jonáš Oldřich.

Zpět