Benago doma prohrálo s Paběnicemi a na jaře nemá ještě ani bod

03.04.2017 17:58

Bílé Podolí B - Paběnice B 1:4 (1:2)

Po prohře v Tupadlech si podolské béčko chtělo spravit chuť v domácím zápase s Paběnicemi, které jsou u dna tabulky III. třídy. Po slibném úvodu však hosté skóre otočili a zaslouženě si odvezli všechny tři body.

Do zápasu vstoupili lépe Podolští a v 8. minutě přinutil Štoček k dobrému zákroku brankáře Blažka. V 10. minutě už se skóre měnilo, když Chmelař svou hlavičkou přeloboval brankáře - 1:0. I hosté si vytvořili šanci, ale po rohu mířili nad Skokanovu bránu. Na druhé straně pálil nebezpečně Švadlenka a o chvíli později Štoček, jenže skóre se nezměnilo. Vyrovnání přišlo ve 28. minutě, kdy se po závaru ve vápně prosadil Blahník - 1:1. Ve 30. minutě mohli hosté dokonat obrat, samostatný únik však neproměnili. Ve 34. minutě se dostal do nadějné střelecké pozice Skala, ovšem jeho střelu zblokovala obrana. Už to vypadalo na nerozhodný poločas, Paběnice z rohu udeřily hlavou, když po teči byla branka připsána jako vlastní - 1:2.

Ve druhé půli chtěli Podolští minimálně vyrovnat, ale hra se jim nedařila a góly stříleli hosté. V 57. minutě ještě branka nepadla, protože další samostatný únik zakončil paběnický útočník střelou nad bránu, ale v 62. minutě už Oliva neměl problém poslat míč do prázdné brány - 1:3. Definitivní rozhodnutí přišlo v 67. minutě, kdy se střelou z vápna prosadil opět Oliva - 1:4. Podolští mohli prohru alespoň zmírnit, ale Štoček, Chmelař, ani Horký síť rozvlnit nedokázali.

Po povedeném podzimu se benago na jaře zatím trápí a soupeři se už začínají dotahovat na jeho šestou pozici. V dalším kole zajíždějí Podolští do Církvic, které jsou v tabulce na druhém místě. Hraje se v sobotu v 16:30.

Branky: 10. Chmelař - 28. Blahník, 45. vlastní, 62. a 67. Oliva. 

Sestava FC: Skokan - Jan Švadlenka, Šilha, Jakub Fejfar, Jansa - Horký, Skala, Štoček, Bohuslav Šváb (64. Josef Fejfar) - Chmelař, Kachmarskyy. 

Sestava Paběnice: Blažek - Zeman, Brotánek, Sedláček, Ulrich, Blahník, Oliva, Petrásek, Veselý, Dvořák, Mužátko. Střídal: Kunášek. 

Rozhodčí: Ledvina Lubomír. 

Diváků: 35.

 

 

Zpět