Benago na Klukách na body nedosáhlo

16.11.2014 19:07

Kluky - Bílé Podolí B 2:1 (1:0)

Benago chtělo na Klukách potvrdit dobrý podzim ziskem alespoň dvou bodů, které by mu zajistily nulu v tabulce pravdy. Od remízy a následných penalt nebylo daleko, ale Kluky byly o jeden gól šťastnější.

Už v 7. minutě poslal Kluky do vedení Vavřina po samostatné akci. Na druhé straně střílel Štoček a chvíli po něm Netáhlo, ale brankář si poradil. Kluky mohly přidat druhou branku ve 24. minutě, ale v jasné šanci bránu netrefily. A protože vedle pálil i Toman po předchozí pěkné akci a Kachmarskyy s Doubkem si na domácího brankáře nepřišli, poločas vyhráli domácí 1:0.

Stejně jako v první půli, tak i v té druhé padla branka už v 7. minutě. A tentokrát ji měli na svědomí hosté - Netáhlo po Doubkově akci vyrovnal na 1:1. V 60. minutě na roh nejvýše vyskočil Píška a domácí znovu vedli - 2:1. Největší příležitost k vyrovnání měl po Tomanově centru Doubek v 80. minutě, ale svou hlavičku namířil vedle a Kluky si vítězství v závěru pohlídaly.

Podolští nepředvedli špatný výkon, ale na body to tentokrát nestačilo. V tabulce mají 19 bodů a přezimují v klidném středu tabulky na 8. místě. Loni sice Podolští byli po podzimu třetí, ale měli jen o dva bodíky více, a to se dá na jaře dohnat.

Branky: 7. Vavřina, 60. Píška - 52. Netáhlo.

Sestava FC: Jansa - Jan Švadlenka, Radek Toman, Michal Frčka, Procházka - Horký, Skala, Jarda Štoček, Netáhlo - Doubek, Kachmarskyy.

Zpět