Benago opět vstřelilo čtyři branky a proti Miskovicím si připsalo tři body

15.04.2018 22:24

Bílé Podolí B - Miskovice 4:0 (2:0)

Také ve čtvrtém zápase jarní části III. třídy vstřelilo podolské benago čtyři branky a díky tomu počtvrté za sebou zvítězilo. Navíc už podruhé šlo o zápas s čistým kontem brankáře Berana. 

Podolští chtěli odčinit prohru ze vzájemného podzimního zápasu a vrhli se hned v úvodu do útoku - ve 2. minutě Vítkovu střelu ještě Bachtík vyrazil na roh, ale opakovaný souboj s Bachtíkem v 9. minutě už vyzněl vítězně pro domácího útočníka, který i ve čtvrtém jarním zápase skóroval - 1:0. Hosté mohli vyrovnat z trestného kopu ve 12. minutě, ale míč šel těsně vedle Beranovy brány (viz video). Na druhé straně bylo mnohem nebezpečněji - po výborné Jelínkově práci promáchl před prázdou bránou Vítek (viz video). Ve 24. minutě střílel Jelínek, ale brankář míč vyrazil. Ve 36. minutě zvýšil Štoček, který trestný kop z ideální pozice poslal do šibenice (viz video) - 2:0. V prvním poločase už se další šance nekonaly, domácí vedli zaslouženě o dvě branky.

Ve druhé půli pokračoval tlak Kobylek - Horký střílel těsně vedle, Vítkovy nůžky směřující pod břevno brankář chytil. V 54. minutě překonal ofsajd-systém hostů Jelínek, který sám před brankářem nezaváhal - 3:0. V 61. minutě poslal Skala přesný centr na zadní tyč, kde Štoček zakončoval z voleje - krásná akce však gólem neskončila, protože míč proletěl těsně nad břevnem. V 62. minutě Kupka uvolnil Jelínka, který se prosadil podruhé - 4:0. Přestože se Podolští snažili o pátou branku, tak pokusy Frčky, Kachmarského nebo Horálka úspěšné nebyly a zápas skončil čtyřbrankovou výhrou Bílého Podolí.

Benago si díky výhře připsalo další tři body do tabulky, ve které aktuálně drží 6. místo. Minulý víkend byl specifický v tom, že všech deset penaltových exekutorů za Bílé Podolí uspělo. Tentokrát díky sobotní výhře áčka došlo v Bílém Podolí k nevídanému šestibodovému víkendu bez obdržené branky! Herní pohodu budou chtít Kobylky potvrdit také na Horkách, kde se hraje v neděli od 17:00.

Branky: 9. Vítek, 36. Štoček, 54. a 62. Jelínek.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka (46. Horký), Frčka, Lukáš Toman, Jansa - Hájek, Skala, Štoček (65. Horálek), Radek Toman ml. (46. Kupka) - Vítek (58. Kachmarskyy), Jelínek.

Sestava Miskovice: Bachtík - Herout, Zich, O. Kruliš, Sádlo (55. Kučaba), Krejza, Kravchuk, M. Kruliš, Bartůněk, Podolák, Štěpán.

Rozhodčí: Volenec Jiří.

Diváků: 45.

Video:

šance hostů

šance Davida Vítka

gól Luboše Štočka

Zpět