Benago po pěti zápasech nebralo ani jeden bod, v Záboří mělo smůlu v zakončení

07.04.2014 18:42

Záboří nad Labem - Bílé Podolí B 3:2 (2:1)

První jarní souběh nebyl pro sestavu Kobylek příliš velkým problémem - kromě trenéra áčka Švába a kapitána Kupky jely do Záboří nad Labem kompletní. Předvedený výkon nebyl vůbec špatný, i když nakonec na body nestačil.

První šanci si připsali Podolští v 15. minutě, kdy po Chmelařově zakončení Štočkova centru zazvonila tyč. Ani napodruhé Chmelař v šanci neuspěl - pěknou střelu brankář vyrazil na roh. Brankář domácích byl úspěšný i při pokusech Kachmarského a Horkého. Co se nepovedlo hostům, dokázali domácí hned z první vážnější akce - ve 26. minutě překonal Berana Vorel - 1:0. Vyrovnat mohl Chmelař, ale opět měl velkou smůlu, protože orazítkoval jen břevno. Ve 35. minutě po chybě obrany dokázal samostatný nájezd proměnit Cimr - 2:0. Ještě do poločasu se hostům podařilo po nahrávce Skaly Štočkovi snížit - 2:1.

Benago dokázalo ve druhém poločase dokonce vyrovnat - to když Semínkovu pumelici brankář jen vyrazil a volný Štoček neměl problém dopravit odražený míč do brány - 2:2. Hosté vycítili šanci a hnali se za další brankou - střela Kachmarského šla vedle a průnik Skaly výborně zneškodnil brankář. Z následného protiútoku v 76. minutě se míč dostal do vápna a Cimr hlavou vstřelil vítězný gól Záboří - 3:2.

Ačkoli Podolští nebyli horším mužstvem, nevezou si z půdy zachraňujícího se Záboří ani bod, když i s velkou dávkou smůly nedokázali proměnit střelecké příležitosti. Naopak tvrdě hrající domácí dokázali své šance efektivně zúročit a díky tomu zvítězit. V dalším kole se představí benago domácím fanouškům, do Bílého Podolí přijedou Bratčice. Hraje se v neděli od 16:30.

Tabulka: B-tým

Branky: 26. Vorel, 35. a 76. Cimr - 43. a 63. Štoček.

Sestava FC: Beran - Jansa, Šilha, Radek Toman, Jan Švadlenka - Chmelař (60. Marek Semínko), Skala, Spáčil, Horký - Štoček, Kachmarskyy.

Rozhodčí: Semirád.

Zpět