Benago poprvé doma prohrálo, tři body si odvezly Horky

23.09.2017 21:26

Bílé Podolí B - Horky 1:3 (1:0)

Podolské benago si proti soupeři z chvostu tabulky nechtělo připustit jiný než vítězný scénář, ale ve druhém poločase hosté využili chyb domácích, třemi brankami otočili zápas a odvezli si všechny tři body.

Utkání, které celé propršelo, začalo zostra: už v 1. minutě se Horky dostaly do šance a Beran musel zasahovat. Na druhé straně odpověděl Štoček střelou, kterou brankář Mareček vyrazil na roh. Stejně tak vyřešil hostující brankář střelu Horkého o minutu později. Domácí převzali iniciativu a dostali se do dalších šancí - ve 12. minutě Horký ještě mířil vedle, ale krásná střela Fejfara v 17. minutě zapadla přesně pod břevno - 1:0. Ve 22. minutě přišla další šance Horkého, ale ani tentokrát neuspěl, když z gólové pozice přestřelil bránu. Ve 24. minutě střílel nebezpečně Skala, ale brankář stačil vyrazit míč na roh. Ve 34. minutě byl v akci opět Skala, ale svůj únik ze strany zakončil vedle brány. Poločas tak skončil "jenom" 1:0 pro domácí.

Ve druhém poločase se začaly dít věci: začalo to nepovedenou malou domů, kterou vystihl Kodeš a vyrovnal na 1:1. V 55. minutě ještě hosté odmítli druhý gól, když z malého vápna netrefili prázdnou bránu, ale v 61. minutě už Ilizi zamířil přesně po zemi k tyči a poslal hosty do vedení - 1:2. Podolští se snažili něco vymyslet a dostali se i do několika zakončení, ale Skala, Chmelař ani Fejfar bránu netrefili. Lekci z produktivity dostaly Kobylky v 73. minutě, kdy Wolter zakončoval opět do odkryté brány - 1:3. Zkorigovat skóre mohl střídající Horálek v 81. minutě, ovšem ani on bránu netrefil. Trestný kop Štočka hosté také ubránili, a tak si odvezli tři body za výhru 3:1.

Podolští sehráli dva naprosto odlišné poločasy - v tom prvním dominovali a při troše štěstí mohli vést klidně 3:0, jenže ve druhém poločase se vlastními chybami připravili o vedení a následně i o body. Horky se tak bodově dotáhly na Kobylky. Podolští se pokusí napravit domácí ztrátu v Malešově - hraje se v neděli od 16 hodin.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 17. Fejfar - 49. Kodeš, 61. Ilizi, 73. Wolter.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Jakub Fejfar, Bohuslav Šváb, Jansa - Horký, Štoček, Josef Fejfar, Skala - Chmelař, Netáhlo (74. Horálek).

Sestava Horky: Mareček - Ilizi, Wolter J., Wolter D., Kodeš, Cháma, Oswald, Vondráček D., Pohořelický, Vondráček M., Merunka. Střídali: Janda, Balcárek.

Rozhodčí: Kučera Jaroslav.

Diváků: 40.

Zpět