Benago porazilo poslední Okřesaneč

14.11.2011 10:43

Bílé Podolí B - Okřesaneč 4:1 (1:0)

Do Bílého Podolí přijel poslední celek tabulky, a tak se nečekalo nic jiného, než povinné tři body pro domácí. Stejně jako v minulém kole proti Vlkanči skončil poločas jen 1:0, ale po pauze přišly další branky. Soupeř však několikrát vystrčil růžky a jednou se mu podařilo skórovat.

Domácí od začátku kontrolovali hru a bylo otázkou času, kdy padne první gól. Ve 26. minutě vyslal Štoček do samostatného úniku Dospěla, který si poradil - 1:0. Ve 30. minutě mohli hosté vyrovnat také po samostatném úniku, ale naštěstí zazvonila jen tyč. Do vápna hostů létaly centry, branář jich několik jen vyrazil, ale Čakovský ani Dospěl se z dorážek neprosadili. Z dálky zkoušel několikrát štěstí Šváb, jeho střelám však scházela přesnost. Poločas tak skončil 1:0.

Ve druhém poločase Podolští dál dobývali branku Okřesanče. V 57. minutě se po Šilhově přihrávce trefil angličanem Toman a uklidnil domácí - 2:0. V 66. minutě se k míči na hranici vápna dostal opět Toman a technicky trefil krásně šibenici - 3:0. Hosté o sobě dali vědět v 75. minutě, kdy Vávra využil nedorozumění brankáře s obráncem - 3:1. O minutu později to bylo znovu o tři branky - tvrdou ranou se prosadil Šilha. Domácí mohli přidat i další branky, ale ani jeden ze Švábových dvanácti střeleckých pokusů se neujal, Kupka trefil jen břevno, stejně jako Kachmarskyy, Dospělovu technickou střelu brankář zlikvidoval a mnoho dalších náznaků šancí domácí do zakončení ani nedotáhli. Utkání tak skončilo "jen" 4:1.

V tabulce se situace nezměnila, Podolští trpělivě čekají v zákrytu na 3. místě na ztráty soupeřů. V posledním utkání podzimní sezony jede béčko na Horky, které jsou na stejné bodové úrovni jako Okřesaneč. Zápas se hraje souběžně s áčkem - v sobotu od 13:30.

Fotogalerie: FC BP B - Okřesaneč

Branky: 26. Dospěl, 57. a 66. Toman, 76. Šilha - 75. Vávra

Sestava: Jansa - Doubek, Jakub Fejfar, Kupka, Heřmanský - Čakovský (75. Roušar), Šváb, Radek Toman, Šilha - Dospěl, Štoček (55. Kachmarskyy)

Zpět