Benago přenechalo Horkám doma všechny body

24.05.2017 18:39

Bílé Podolí B - Horky 1:3 (1:3)

Podolské benago na podzim prohrávalo na Horkách po poločase 3:1 a nakonec vyhrálo 5:3. Na jaře byl výsledek v poločase stejný, ale tentokrát k obratu ve druhé půli nedošlo a hosté si odvezli všechny tři body za výhru 3:1.

V první čtvrthodině měli více ze hry domácí a dostali se také do šancí - v 6. minutě Kachmarskyy přehodil brankáře, ale míč skončil vedle brány. V 15. minutě zakončoval Chmelař, ale Mareček stačil vyrazit na roh. V 19. minutě se osmělili hosté, ale střelu z vápna Jansa chytil. Ve 31. minutě se poprvé měnilo skóre - chybu v obraně využil Cháma a poslal Horky do vedení - 0:1. Rychlé vyrovnání mohl zařídit Chmelař, ale hlavičkoval nad bránu. Z dalšího útoku se domácí dočkali, když po přesném centru Čakovského vyrovnal Kachmarskyy na 1:1. Ani tento stav dlouho nevydržel a hosté si ve 37. minutě vzali vedení zpět po samostatném úniku Kodeše - 1:2. Ještě před pauzou přišla pro domácí další pohroma - trestný kop poslal do sítě Trekoval a stanovil poločasové skóre na 1:3.

Domácí hráči rozhodně neskládali zbraně a chtěli co nejrychleji vstřelit gól naděje, ale naopak hosté mohli přidat čtvrtou branku, ovšem Jansa dobře vyběhl a zakončení vyrazil. V 55. minutě přišla šance na snížení, jenže Frčka napálil jen břevno! Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, ale Jansa byl pozorný a další gól už neinkasoval. Jenže jeho spoluhráčům se směrem dopředu moc nedařilo. Když už se Kobylky do šance dostaly, nedokázaly své šance proměnit - jen do brankáře zakončoval Chmelař v 77. minutě i Frčka v 84. minutě. Skóre už se nezměnilo a hosté tak brali všechny body.

Je to škoda, protože od remízy nebylo daleko, ale jeden vstřelený gól je málo. Podolští ztrácejí na klidný střed tabulky právě ztracené tři body. Získat je zpět mohou na Klukách. Hraje se v sobotu od 17 hodin.

Branky: 35. Kachmarskyy - 31. Cháma, 37. Kodeš, 42. Trekoval.

Sestava FC: Jansa - Jakub Fejfar, Šilha, Lukáš Toman, Frčka - Horký (60. Horálek), Skala, Čakovský, Kachmarskyy (46. Jan Švadlenka) - Jelínek, Chmelař.

Sestava Horky: Mareček - Trekoval T., Oswald, Ilizi, Kruml, Vondráček, Trekoval O., Beneš, Wolter D., Kodeš M., Cháma. Střídali: Wolter J., Kodeš J., Kročák, Pohořelický.

Rozhodčí: Šnábl Jan.

Zpět