Benago přivezlo z venku opět jen bod, remíza 0:0 se zrodila na Kačině

08.04.2012 00:05

Kačina - Bílé Podolí 0:0

Podolské benago si v sobotu odpoledne odvezlo z Kačiny "jen" remízu 0:0, přičemž ze svého postavení v tabulce nepředvedlo nic převratného a za konečné skóre může děkovat nepřesností domácích střelců a brankáři Nečasovi.

První poločas začal pro podolské nadějně, ale trestný kop Tomana odvrátila obrana do bezpečí. Hra byla plná nepřesností z obou stran, na čemž měl podíl i velmi těžký terén místního hřiště. Za zmínku stojí snad jen střela Dospěla z vápna, která šla těsně vedle, a podobná střela na druhé straně.

Druhý poločas začali lépe hosté, ale územní převahu nevyužili. Domácí si vypracovali sérii snad 8 rohů a několika standartek před vápnem, ale hlavičkáři se neprosadili, několikrát zasáhl Nečas. Pro domácí vytvářel většinu šancí kapitán Kopecký (bývalý hráč Bílého Podolí), ale sám nic nezmohl a jeho průniky končily buď faulem a následnou standartkou nebo ztrátou míče. Největší šanci měli Podolští čtvrt hodiny před koncem, kdy se po nedorozumění brankáře s obranou dostal k míči Chudomel, ale slabou střelou z vápna brankáře neohrozil. Hosté se snažili střílet z dálky, ale brankáře nevzrušily nepřesné pokusy Chmelaře, Kupky, ani Tomana. Domácí útočník se hnal z poloviny sám na bránu (zřejmě z ofsajdové pozice), ale obránci hostů jej dohnali a znemožnili mu změnu skóre. Od pohledu remízový zápas mohl rozhodnout Chmelař, ale jeho pěkná střela z 25 metrů skončila na břevně. Trestný kop stejného hráče o chvíli později šel nad. Ani domácí se ze standartních situací blízko vápna neprosadili, odražený míč pálili k tyči, ale Nečas byl na místě a vyrazil na roh. Zápas tak skončil asi spravedlivou remízou 0:0.

Nakonec nemusí být v konečném účtování bod takovou ztrátou (domácí měli stejně, ne-li více brankových příležitostí), ale pokud chtějí Podolští pomýšlet na přední příčky, měli by podat lepší výkon. Na terén se vymlouvat nelze, byl pro oba soupeře stejný, i když znemožňoval kombinaci. Nezbývá než věřit v lepší zítřky a věřit si na domácí utkání se Žleby B, které se hraje v sobotu od 16:30.

Branky: -

Sestava: Nečas - Šanda (46. Kachmarskyy), Šilha, Kupka, Heřmanský - Jansa (70. Chudomel), Radek Toman, Dospěl, Vávra - Doubek, Chmelař.

Zpět