Benago proti Kácovu nemělo šanci, prohrálo o sedm branek

25.09.2018 12:57

Bílé Podolí B - Kácov 2:9 (1:6)

Kácov si hned od začátku podzimní sezóny otevřel střelnici - Sázava 8, Zbýšov 5, Miskovice 14, Sedlec 6, Bílé Podolí 9 vstřelených branek. Kácov už po prvních pěti kolech ukazuje, že vyrovnaného soupeře ve III. třídě bude hledat jen těžko.

V Bílém Podolí bylo rozhodnuto po úvodních dvaceti minutách, kdy svítil na ukazateli skóre stav 0:4! Alespoň čestný úspěch domácích vybojoval svou aktivitou Šejvl, kterého hosté faulovali ve vápně a následnou penaltu proměnil Skala. Ale ani snížení na 1:5 Kobylkám naději na body příliš nezvýšilo, protože na poločasových 1:6 upravili hosté těsně před přestávkou.

Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil - velmi dobře technicky vybavení hosté hráli v klidu a z penalty se jim podařilo navýšil skóre na 1:7. Druhou branku Kobylek přidal Horký, který tečoval centr do protipohybu brankáře - 2:7. V 72. minutě dokonal hostující Pane hattrick a na konečných 2:9 upravil chvíli před koncem Futera.

Hosté vyhráli naprosto zaslouženě a i když je teprve úvod soutěže, dá se říci, že směřují do okresního přeboru. Je spíš otázka, proč loni odmítli postoupit, když si postup třetím místem vybojovali. Podolští musí sbírat body v jiných zápasech, přesto i tento přinesl drobná pozitiva: Kobylky ve druhém poločase ubránily jednociferné skóre a dokázaly vstřelit soupeři dvě branky - stejný počet Kácovští inkasovali během úvodních čtyř kol. V dalším kole jede benago do Sedlic, hraje se v neděli od 16 hodin.

Branky: 33. z penalty Skala, 66. Horký - 2., 17. a 72. Pane, 14., 86. Futera, 18. Marhan, 27. Peroutka, 44. Jirků, 49. z penalty Pospíšil.

Sestava FC: Luboš Štoček - Jan Švadlenka, Šilha, Jansa, Procházka (69. Jaroslav Štoček) - Horký, Skala, Weilnich (46. Tomáš Švadlenka), Spáčil - Kachmarskyy, Šejvl.

Sestava Kácov: Mejstřík - Marhan, Pivoňka, Hylský, Jirků, Pane, Štorch, Futera, Peroutka, Pospíšil, Vinický. Střídal: Netolický.

Rozhodčí: Volenec Jiří.

Zpět