Benago si z Kácova odvezlo sedmičku

20.10.2017 14:30

Kácov B - Bílé Podolí B 7:0 (5:0)

Podolský výjezd na druhý konec kutnohorského okresu by byl úspěšný, pokud by se spojil s exkurzí tamního pivovaru. Co se fotbalu týče, hráli bohužel prim domácí, Kobylkám nebyl dopřán ani jeden gólový úspěch.

Podolští se vypravili do Kácova pouze v 11 hráčích, navíc ne všichni na tom byli zdravotně ideálně. Ráz zápasu určila už první minuta, kdy domácí kanonýr Štorch vstřelil první ze svých gólů v zápase - 1:0. Ještě v prvním poločase přidal Štorch další tři branky, pátou přidal Albrecht. Poločasové skóre 5:0 vypadalo hrozivě.

Ve druhém poločase to vypadalo na pokračování kanonády domácích - v 50. minutě vstřelil Štorch už svou pátou branku, takže v tu chvíli měl průměr 1 gól na 10 minut! Potom se přece jenom hra trochu vyrovnala a brankový příděl ustal. Podolští se do útoku moc nehrnuli, dostali se jen do dvou pološancí, ale ani Netáhlo, ani Skala se neprosadili. Na druhé práce zachránil Kobylky od ještě většího přídělu Beran, který několik dalších příležitostí zlikvidoval. Až v 88. minutě upravil skóre do konečné podoby Výborný - 7:0.

Kácov rozhodně není oblíbenou destinací podolského benaga - ať už z pohledu kilometrů, tak z pohledu nulového bodového zisku a brankového přídělu: na podzim 2014 7:2, na jaře 2017 6:1 a nyní 7:0. Podolští musí prohru hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy. Následují dvě domácí utkání proti soupeřům ze středu tabulky - Klukům a Malínu. Proti Klukům se hraje v neděli od 15:30.

Branky: 1., 12., 21., 36. a 50. Štorch, 28. Albrecht, 88. Výborný.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Horálek - Horký, Štoček, Skala, Radek Toman st. - Kachmarskyy, Netáhlo.

Sestava Kácov: Pospíšil - Váňa, Pivoňka, Solnář (54. Jirků), Hylský (72. Zahradník) - Výborný, Štorch Š., Albrecht, Novotný - Štorch V. (52. Krčmařík), Cacák (30. Futera).

Rozhodčí: Uher Jiří.

Zpět