Benago v derby Vrdům nedalo šanci

27.09.2011 09:17

Bílé Podolí B - Vrdy B 7:0 (4:0)

V okresních soutěžích najdete jen jeden tým, který v dosavadním průběhu neztratil ani bod. Tím týmem je podolská rezerva.

Vrdy vydržely hrát rovnocenou partii necelou půlhodinu. Podolští se snažili o kombinační hru, která se jim oproti minulým utkáním poměrně dařila. Ve 25. minutě Šilha přihrál Fejfarovi, který střelou zpoza vápna vymetl pavouky ze šibenice - 1:0. Ve 32. minutě se uvolnil Štoček a chytrým obloučkem z hranice vápna přehodil brankáře - 2:0. Ve 35. minutě přidal Štoček svou druhou branku - 3:0. Ve 39. minutě se ocitl sám před brankářem Šváb, udělal mu kličku, a do prázdné brány upravil už na 4:0.

Druhý poločas se hrál za rozhodnutého stavu v pohodovém tempu a Podolští přidali další branky. V 53. minutě trefil Štoček z přímého kopu břevno, ale hattrick přecejen dokonal - v 70. minutě po přihrávce Vávry upravil na 5:0 a v 72. minutě mohl přidat další gól, ale nahrál před prázdnou bránu Semínkovi, který se nemýlil - 6:0. Brankový účet zápasu uzavřel v 87. minutě po Šilhově přihrávce Dospěl - 7:0. Hosté si mohli v nastavení připsat alespoň čestný úspěch, ale proti byl Nečas, který výborným zákrokem udržel čisté konto.

První místo v tabulce podolské benago udrželo s přehledem, ovšem už v sobotu jej čeká těžká zkouška, když zajíždí do Hostovlic. Zápas se hraje ve stejném termínu jako áčko - od 16 hodin.

Fotogalerie: FC BP B - Vrdy B

Branky: 32., 35. a 70. Štoček, 25. Josef Fejfar, 39. Šváb, 72. Semínko, 87. Dospěl

Sestava: Nečas - Doubek, Jakub Fejfar, Kupka, Šilha - Josef Fejfar (55. Heřmanský), Radek Toman, Šváb (46. Marek Semínko), Vávra (70. Novák) - Dospěl, Štoček

Zpět