Benago v Kácově inkasovalo šest branek

04.05.2017 20:03

Kácov B - Bílé Podolí B 6:1 (4:0)

Stejně jako Podolští doma proti Malínu, tak i Kácovští doma proti Kobylkám splnili papírové předpoklady a nadělili hostům na cestu šest branek.

Přitom v prvních dvaceti minutách to na takový příděl nevypadalo - hostující záloha, která dohromady měla 175 let, zvládala zachytávat útoky soupeře. Jenže ve 24. minutě přišla první branka a během pěti minut další dvě, čímž bylo prakticky rozhodnuto. Podolští se sice do šancí dostali, ale Kachmarskyy ani Štoček brankáře Mejstříka nepřekonali. Naopak domácí přidali čtvrtou branku a vyhráli poločas 4:0.

Podolští si za rozhodnutého stavu alespoň zahrát fotbal na pěkném hřišti, což se jim dařilo. Góly však i nadále padaly do branky hostů - na 6:0 zvyšovali domácí v 76. minutě. Až v 84. minutě přišla řada také na benago - po pěkném centru z levé strany se ve vápně dostal ke střele Fejfar, který nedal brankáři šanci a uzavřel skóre zápasu na 6:1.

Škoda čtvrthodiny od 24. do 39. minuty, kdy padly čtyři branky a bylo po zápase. Podolští však nemusí zoufat, z Kácova se body moc často nevozí. Je nutné se zkoncentrovat na další zápas. Podolští se přetahují se sousedy v tabulce o místo v první polovině, proto by nebylo špatné doma získat další body. Hraje se v sobotu od 17 hodin.

Branky: 24. a 29. Cacák, 26. a 39. Pana, 65. Peroutka, 76. Štorch - 84. Fejfar.

Sestava FC: Beran - Jakub Fejfar, Šilha, Lukáš Toman, Jansa - Horálek, Bohuslav Šváb, Josef Fejfar, Frčka - Štoček, Kachmarskyy.

Sestava Kácov: Mejstřík - Pivoňka, Soucha, Marhan, Novotný - Výborný, Štorch, Peroutka, Cacák - Pana, Pospíšil. Střídali: Váňa, Štorch, Albrecht.

Rozhodčí: Ledvina Lubomír.

Zpět