Benago v klidném tempu porazilo Vlkaneč

07.11.2011 08:57

Bílé Podolí B - Vlkaneč 4:0 (1:0)

V 11. kole IV. třídy si podolská rezerva poradila s Vlkančí. Výsledek vypadá přesvědčivě, ovšem dvě branky padly až v samotném závěru.

První poločas začal nejlépe, jak mohl - ve 2. minutě Šváb vystřelil z 25 metrů, brankář míč jen vyrazil a Kachmarskyy pohotově dorazil do sítě - 1:0. Podolští pokračovali v kombinační hře, která přinesla i několik šancí, ale Semínko mířil hlavou mimo, Heřmanského střela šla vedle, Toman z hranice vápna obstřelil brankáře, ale s ním i bránu. Ve 26. minutě postupoval Semínko sám, ale neproměnil. Místo přidání druhé branky se Podolští přizpůsobili hře hostů a ve své aktivní hře polevili. Hosté se dostali na dostřel Jansovy brány jen po několika rozích, které si obrana pohlídala. Poločas skončil 1:0.

Do druhé půle šli domácí s cílem přidat druhou branku a zahrát si fotbal. V 53. minutě využil Šváb špatně postavené zdi a místo očekávaného centru na zadní tyč poslal míč na přední tyč, kde byl brankář pozdě - 2:0. Domácí kontrolovali hru, dostávali se do šancí, ale jejich zakončení nebylo ideální. Šváb střílel z trestného kopu nad, Semínkovu střelu z blízka brankář bravurně zlikvidoval, Roušarova střela z vápna šla těsně vedle, Kupka po rohu trefil jen brankáře. Až v 88. minutě se Semínko dočkal a levačkou zvýšil na 3:0. V úplném závěru ještě Vávra po skrumáži přidal zajímavý čtvrtý gól - zády k bráně hlavičkou přeloboval brankáře - 4:0.

Benago splnilo cíl a získalo povinné tři body, které však v tabulce neznamenají posun výš - vyhráli i soupeři před námi (Vrdy B ve Žlebech 0:5, Štrampouch v Horušicích 2:3). O víkendu hraje béčko opět doma, hostí poslední Okřesaneč. Hraje se v sobotu od 14 hodin. 

Fotogalerie: FC BP B - Vlkaneč

Branky: 2. Kachmarskyy, 53. Šváb, 88. Semínko, 90. Vávra

Sestava: Jansa - Doubek (53. Šanda), Jakub Fejfar, Kupka, Heřmanský - Vávra, Šváb, Trpišovský (46. Dospěl), Radek Toman (76. Roušar) - Michal Semínko, Kachmarskyy

Tabulka: B - tým

Zpět