Benago v Křeseticích nebodovalo

27.03.2016 13:15

Křesetice - Bílé Podolí B 4:1 (1:0)

Kvůli několika absencím (Beran, Skala, Spáčil, Lukáš Toman, Štoček, Šváb) vyrazila podolská rezerva do Křesetic jenom v jedenácti hráčích.

V prvním poločase hráli Podolští po větru a měli mírnou převahu, kterou mohli vyjádřit i brankově, ale Frčka ani Weinlich své šance nevyužili. Naopak domácí svou ojedinělou příležitost proměnili a Zvolánek určil poločasový výsledek 1:0.

Ve druhé půli měli silnou podporu větru domácí a díky dvěma brankám v první čtvrthodině zápas prakticky rozhodli. Zaslouženého úspěchu se hosté dočkali v 75. minutě, kdy Weinlich zavěsil svou slabší pravou nohou - 3:1. Na zvrat ale hosté neměli síly, navíc Křesetice v 80. minutě přidaly čtvrtou branku - 4:1. Rozdíl ve skóre mohl být ještě vyšší, ale domácí neproměnili několik gólových šancí včetně dorážky do prázdné brány.

Benago v zápasech hraných souběžně s áčkem dokázalo na podzim bodovat, ale tentokrát zůstaly všechny body soupeři. Podolští musí body sbírat hlavně doma, už v dalším kole přivítají tabulkového souseda Kluky. Hraje se v sobotu od 16:30.

Branky: 41. Zvolánek, 50. Šafránek, 58. Kareš, 80. Barenčík - 76. Weinlich.

Sestava FC: Šmíd - Jan Švadlenka, Šilha, Lehman, Jansa - Horký, Frčka, Radek Toman, Weinlich - Kachmarskyy, Doubek.

Sestava Křesetice: Domas - Charvát, Rajdl, Šafránek, Kučera, Ptáčník, Jarůněk, Bláha, Zvolánek, Kareš, Faltýn. Střídali: Mrázek, Veselý, Barenčík, Grauer, Černý.

Rozhodčí: Řípa Jiří.

Zpět