Benago v Nepoměřicích prohrálo hokejovým skóre 6:4

28.09.2015 14:13

Nepoměřice - Bílé Podolí B 6:4 (3:1)

Podolští měli před zápasem na půdě posledního celku tabulky velké problémy se sestavou - několik hráčů muselo zůstat v Bílém Podolí na zápase áčka, několik hráčů je zraněných. Nakonec daly Kobylky 11 lidí dohromady a odehrály solidní zápas, ve kterém nakonec rozhodlo 5 branek domácího útočníka Radka Špitálníka.

Hostům se nepovedl vstup do zápasu a dvaceti minutách prohrávali 3:0 - nejprve se trefil z dálky Kmoch, potom přidal dva góly Špitálník, který dostal až příliš mnoho prostoru k zakončení. Podolští zahrozili po trestném kopu, ale Spáčil nemířil přesně. Až v závěru poločasu se trefil Mužátko a dal podolskému celku naději - 3:1.

Bohužel hned po rozehrávce si vzali domácí tříbrankové vedení zpět, když Špitálník z dálky přehodil Berana - 4:1. V 60. minutě to vypadalo na debakl, když Špitálník přidal už svou čtvrtou branku - 5:1. Podolští se nevzdali a Jansa dokázal po samostatné akci snížit na 5:2. V 73. minutě bylo ještě veseleji, protože se po Mužátkově přihrávce trefil Toman - 5:3. O minutu později už to bylo jen o gól, Mužátko svým druhým gólem snížil na 5:4! Jenže poslední slovo měl nepolapitelný Špitálník, který v 80. minutě uzavřel skóre na 6:4.

Po celé utkání měli domácí navrch, ale Podolští se nevzdali ani za stavu 5:1 a dokázali ze zápasu udělat pořádné drama. Bohužel se jim nepodařilo pokrýt Špitálníka, jehož 5 gólů zápas rozhodlo. Pro domácí jde o první výhru ve III. třídě, Podolští budou muset zabrat doma. Hraje se v neděli od 16 hodin proti Miskovicím.

Branky: 9. Kmoch, 14., 23., 47., 60. a 80. Špitálník - 45. a 74. Mužátko, 65. Jansa, 73. Toman.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Mužátko, Lehman, Procházka - Šilha, Radek Toman, Spáčil, Jansa - Frčka, Vančura (75. Jaroslav Štoček).

Sestava Nepoměřice: Tvaroha - Duna, Meloun, Procházka, Kmoch Michal - Vaňouček, Tvrdý, Kmoch Milan, Kocourek - Linek, Špitálník. Střídali: Kakos, Knol, Švarc, Martin, Šubrt, Pokorný.

Rozhodčí: Muller Valter.

Zpět