Benago v přestřelce podlehlo Sedleci

13.11.2012 09:17

Bílé Podolí B - Sedlec B 3:5 (2:3)

Na svatého Martina přijela do Bílého Podolí sedlecká Viktorka. Proti celkům z Kutné Hory se Kobylkám nedaří - po porážce s Kaňkem neuspěly ani se Sedlecí, i když minimálně bod by si domácí zasloužili. Fotbal je však nekompromisní a přesněji zakončující hosté si odvezli všechny body.

Domácí začali zostra a hned v 1. minutě měl na noze vedení, ale branka z toho nebyla. V 7. minutě už se Chmelař prosadil po tvrdé ráně do šibenice - 1:0. Hosté se nenechali zahanbit a už ve 12. minutě bylo vyrovnáno, když Červinka uklouzl a Ullman na zadní tyči trefil z úhlu odkrytou branku - 1:1. V 15. minutě mohl vrátit vedení domácím Chmelař, ale nedal. Na druhé straně byl Kolda úspěšnější Kolda, který po nakrátko rozehraném trestném kopu krásně trefil pod břevno - 1:2. Vyrovnat mohl ve 27. minutě Kraus, ale podařilo se to až ve 29. minutě Chmelařovi, který přehodil brankáře a pak doklepl do prázdné - 2:2. Za 5 minut znovu vedli hosté, když Gono využil mezery v obraně - 2:3. Ještě do poločasu mohl srovnat Weinlich, svůj průnik však zakončil střelou těsně vedle.

I druhý poločas začali lépe domácí a v 50. minutě bylo srovnáno, když Šváb našel z rohu hlavu Kupky - 3:3. Domácí byli při chuti a mohli přidat vedoucí gól, ale Weinlichovi nebylo přáno - ani svoji třetí velkou šanci v zápase neproměnil. Hosté byli o hodně efektivnější, zvlášť když obrana nechala trestuhodně volného Spáčila na malém vápně - 3:4. V 75. minutě poslal Šváb trestný kop jen do břevna a snahu Kobylek o vyrovnání definitivně zmařil v 85. minutě Gono.

Podolští se snažili, co jim síly stačily, ale na posíleného soupeře to nestačilo. Diváci se rozhodně měli na co koukat, spokojenější byli ti ze Sedlece. 5 inkasovaných gólů není příliš dobrá vizitka pro obranu domácích, ale stalo se tak poprvé v sezóně a věřme, že naposledy. Příští utkání se hraje na Klukách v původním termínu, tedy v neděli od 13:30.

Fotogalerie: FC BP B - Sedlec B

Branky: 7. a 29. Chmelař, 50. Kupka - 12. Ullman, 25. Kolda, 34. a 85. Gono, 63. Spáčil

Sestava FC: Červinka - Kraus, Šilha, Kupka, Heřmanský - Jansa, Šváb, Jan Spáčil, Weinlich (65. Doubek) - Chmelař (82. Novák), Štoček (46. Radek Toman).

Sestava Sedlec: Vokoun - Kolda, Andrašík (62. Novák), Jakub Spáčil, Svoboda – D. Košátko, Vopatřil (90. A. Košátko), Tvrdý, Ullman (46. Němec) - Ďoubal, Gono.

Rozhodčí: Dupal

Diváků: 55

Video:

gól Jaromíra Kupky na 3:3

trestný kop Bohuslava Švába v 75. minutě

Zpět