Benago v Sázavě nedokázalo přetavit poločasové vedení v bodový zisk

08.04.2019 09:06

Sázava B - Bílé Podolí B 2:1 (0:1)

Stejně jako se v sobotu utkaly A týmy Bílého Podolí a Sázavy zvítězil domácí tým 2:1, tak i v neděli se v souboji rezerv radovali domácí z výhry 2:1.

Přitom hned v úvodu zápasu utekl domácí obraně Kupka a jeho střílený centr si brankář Hrbek srazil do vlastní sítě, takže Kobylky vedly - 0:1. V 7. minutě předvedl skvělý zákrok Beran, který pumelici z vápna vyrazil na roh. Ve 13. minutě už se domácí radovali z vyrovnání: sázavský hráč běžel z poloviny hřiště sám na bránu, udělal vyběhnuvšímu Beranovi kličku a mířil do prázdné brány, ale Frčka dokázal laxní zakončení doběhnout a z brankové čáry vykopnout! V 18. minutě se vyznamenal pro změnu Hrbek proti Kupkově střele pod břevno. Hra se přelévala ze strany na stranu a brankáři si na nedostatek práce stěžovat nemohli - Beran vyrazil střelu k tyči, na druhé straně Kupka po Kachmarského přihrávce za obranu o centimetry minul vzdálenější tyč. Do kabin šli o gól spokojenější hosté.

Ve druhém poločase začali lépe hosté a v 52. minutě centroval Štoček st., Kupka prodloužil na Kachmarského, ale ten na zadní tyči nedokázal míč umístit do brány. V 58. minutě kopal Štoček st. trestný kop z ideální vzdálenosti 18 metrů, ale trefil jen zeď. A tak se o slovo přihlásili domácí: v 62. minutě utekl obraně Albrecht a střelou z úhlu vyrovnal na 1:1. Domácí se ihned hnali do útoku a vypracovali si několik standardních situací. Po jednom z rohů se míč odrazil od tyče k volnému Švehlovi, který neměl problém zavěsit - 2:1. Podolští se snažili o vyrovnání a dostali se i do zakončení, ale Šejvl ml. mířil jen do brankáře, stejně jako o chvíli později Horký. Štoček st. svůj volej z 20 metrů nasměroval nad bránu, Kupka svou střelu z vápna pro změnu vedle. Na druhé straně obrali domácí Berana váhajícího s rozehrávkou o míč, ale přihráli si do ofsajdu, takže následný gól neplatil. Na stavu 2:1 pro domácí se už nic nezměnilo.

Nedělní zápas rezerv byl mnohem zajímavější, než sobotní zápas áček, ale bohužel s horším koncem pro Kobylky. Podolští minimálně na remízu dosáhnout mohli, ale dva slepené góly po hodině hry rozhodly o tom, že tři body zůstanou v Sázavě. Podolští nadále zůstávají v tabulce na 5. místě, ale pronásledovatelé se přiblížili - 6. je právě Sázava, která ztrácí jediný bod. Benago bude chtít zabrat zase doma - hraje se v neděli od 16:30 proti Zbýšovu, který je v tabulce na 4. místě.

Branky: 62. Albrecht, 65. Švehla - 2. Kupka.

Sestava BP: Beran - Jan Švadlenka, Frčka, Šilha, Jindřich Šejvl - Horký, Luboš Štoček st., Luboš Štoček ml., Jakub Šejvl - Kupka, Kachmarskyy.

Sestava Sázava B: Hrbek - Sedláček, Rais, Schneider, Švehla, Mařinec, Skála L., Pecháček, Skála F., Albrecht, Svoboda. Střídali: Piasecki, Stejskal, Danko.

Rozhodčí: Klobása Michael.

Zpět