Benago v Sedleci vedlo, ale vrací se bez bodu

25.03.2015 20:13

Sedlec B - Bílé Podolí B 3:1 (1:1)

Podolští sice porazili na podzim Sedlec na penalty, ale v odvetě na svého soupeře nestačil, když po přestávce rozhodl dvěma brankami Cimr.

Úvod zápasu moc šancí nepřinesl, za zmínku stojí jen střela Kachmarského ve 23. minutě, ale Vokoun byl na místě. Na druhé straně se rozchytal i Červinka po dvou pokusech domácích. Ve 35. minutě přišly tři šance hostů - Svobodův trestný kop poslal Lukáš Toman z dobré pozice vedle. Mužátkův trestný kop o pár vteřin později Vokoun vyrazil na roh, který posadil Skala opět na hlavu Lukáše Tomana a ten tentokrát trefil přesně - 0:1. Těsné vedení se však Kobylkám nepodařilo do přestávky udržet a ve 40. minutě srovnal Culek po rychle rozehraném rohovém kopu - 1:1.

Ve druhé půli měli Podolští za cíl alespoň udržet nerozhodný výsledek a dostat zápas k penaltám, ale v 63. minutě využil nedorozumění ve vápně hostů Cimr a poslal Sedlec do vedení. Definitivní konec nadějí na bodový zisk přinesla 70. minuta a opět Cimr, který se tentokrát trefil hlavou - 3:1.

Podolští do jara nevstoupili úplně ideálně, navíc hned v dalším kole je čeká lídr soutěže - Kácov B. Hraje se v sobotu od 15 hodin v Bílém Podolí.

Branky: Culek, Cimr 2 - Lukáš Toman.

Sestava FC: Červinka - Svoboda, Lukáš Toman, Mužátko, Jan Švadlenka - Chmelař, Skala, Radek Toman, Jansa - Kachmarskyy, Weinlich.

Sestava Sedlec: Vokoun - Hyka, Gono, Culek, Svoboda, Košátko, Bouma, Tvrdý, Stolín, Ďoubal, Cimr. Na střídání: Pacák, Poul, Košátko, Ivičič, Ullman.

Rozhodčí: Pařez Radek.

Zpět