Benago v Tupadlech nepřetavilo v bodový zisk ani vedení 3:1

18.10.2013 23:58

Tupadly B - Bílé Podolí B 5:3 (1:1)

Podolské benago vyrazilo v sobotu do Tupadel opět pouze v jedenácti hráčích. Po hodině hry jsme vedli 3:1, ale potom přišlo několik individuálních chyb, které domácí hráči dokázali potrestat a výsledek otočili na 5:3.

Podolští začali utkání několika chybami v rozehrávce, ale paradoxně skórovali jako první. Ve 13. minutě Štočkův roh obrana odvrátila jen ke Spáčilovi, který tečovanou střelou překonal brankáře - 0:1. Hosté se tím dostali do hry a v 15. minutě pálil Doubek těsně nad, ve 23. minutě Štočkovu střelu brankář vyrazil. Ve 31. minutě bylo vyrovnáno - nepřesnou rozehrávku využil Koudelka, který zatáhl míč do vápna a opět tečovanou střelou srovnal na 1:1. V poločase mohli vést oba celky - Kachmarského střela zpoza vápna skončila na břevně a na druhé straně Vondrovu střelu po rohu Jansa vyrazil.

Druhou půli začali lépe hosté. Ve 48. minutě ještě Kachmarskyy mířil z akrobatické pozice vedle, ale v 50. minutě se dostal k dorážce vlastní střely Skala a míč se dokutálel přes ležícího brankáře až za čáru - 1:2. V 60. minutě bylo ještě veseleji - Skala vysunul Štočka, který si sám před brankářem poradil - 1:3. Bohužel už v 62. minutě se Tupadly dostaly do hry po nepřesnou zpětnou přihrávku vystihl Koudelka a snížil na 2:3. V 76. minutě mohl hostům dvougólový náskok vrátit Kachmarskyy, ale mířil těsně vedle. V 81. minutě přišla další minela a opět u toho byl Koudelka - tentokrát vystihl nedůraznou malou domů a střelou do prázdné branky vyrovnal. Kobylky se nechtěly smířit s nerozhodným stavem a hnaly se do útoku, ale Doubkova střela z otočky se mezi tři tyče nevešla. Tupadly v 87. minutě dokonaly velký obrat - po rohovém kopu se míč dostal k Závůrkovi, kterého zbytečně fauloval Svoboda. Na penaltu si Jansa sáhl, ale zastavit ji nedokázal - 4:3. Hosté se vrhli do útoku, ale míč neudrželi a z brejku Janeček zvýšil na konečných 5:3.

Podolští mohli ziskem tří bodů poskočit na pohodové třetí místo v tabulce a mít klid až do konce podzimu. Takto budou muset ještě zabrat, v sobotu navíc přijede vedoucí tým tabulky - Chotusice. Zápas začíná v 15:30.

Branky: 31., 62. a 81. Koudelka, 87. Závůrka z penalty, 90. Janeček - 13. Spáčil, 50. Skala, 60. Štoček

Sestava FC: Jansa - Vančura, R. Toman, Kupka, Svoboda - Vávra, Skala, Spáčil, Doubek - Kachmarskyy, Štoček.

Rozhodčí: Mottajček

Zpět