Benago v Tupadlech prohrálo o gól

25.03.2017 17:08

Tupadly B - Bílé Podolí B 2:1 (1:0)

Na úvod jara vyrazili hráči podolské rezervy do Tupadel, kde změřili síly s tamním B týmem. Podzimní souboj ovládly Tupadly, které si připsaly tři body i tentokrát, i když letos to tak jednoznačné nebylo a hosté v závěru sahali po remíze.

První poločas moc zajímavých akcí nepřinesl - na hrbolatém terénu bylo k vidění mnoho nepřesností. Lepší byli domácí, kteří se dostali do vedení ve 20. minutě brankou Janečka z dorážky - 1:0. Podolští se dostali do šance prakticky jen jednou - ve 22. minutě Štočkův trestný kop vyrazil brankář na roh. V dalším zakončení mířili Frčka a Chmelař mimo tři tyče. Poločas tak vyhrály Tupadly jednobrankovým rozdílem.

Hned z kraje druhé půle mohlo být srovnáno - Chmelař vystihl nepovedenou malou domů, ale na odkrytou bránu vystřelil slabě a brankář se stihl vrátit. Z protiútoku přidali domácí druhou branku po pěkné kombinaci a následném samostatném úniku Zahradníka - 2:0. S podolskými nadějemi na bodový zisk to v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře, navíc domácí neproměnili další tři vyložené šance, když dvě kryl Skokan a jednou mířili nad bránu. Až v 76. minutě předvedli také hosté, že umí útočit, a bylo z toho kuriózní snížení - po Mužátkově centru střílel Chmelař, trefil Doubka a od něj se míč dokutálel za brankovou čáru - 2:1. Minutu na to mohlo být vyrovnáno - Mužátko průnik přes dva protihráče zakončil přízemní střelou, která se odrazila od tyče! V závěrečné desetiminutovce viselo vyrovnání ve vzduchu, ale Doubek, Mužátko, ani Štoček bránu netrefili, a tak všechny body zůstaly v Tupadlech.

Na podolských fotbalistech byla vidět nerozehranost a nesehranost, ale postupem času se hra zlepšovala a při troše štěstí mohlo utkání skončit penaltovým rozstřelem. V dalším kole se benago představí na domácí půdě proti Paběnicím, hraje se v neděli od 16:30.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 20. Janeček, 50. Zahradník - 76. Doubek.

Sestava FC: Skokan - Jan Švadlenka (50. Kachmarskyy), Šilha, Jakub Fejfar, Jansa - Horálek (60. Bohuslav Šváb), Štoček, Frčka, Chmelař - Doubek, Mužátko.

Sestava Tupadly B: Lipták - Zahradník, Průcha, Krupička, Čáp, Kavánek, Šveřepa, Blahák, Vančura, Janeček, Koudelka. Střídali: Klička, Krajíček, Palinčák, Remeš.

Rozhodčí: Babák Jan.

Zpět