Benago vyhrálo i v Okřesanči, padlo devět branek

09.06.2012 23:32

Okřesaneč - Bílé Podolí B 3:6 (0:4)

Do Okřesanče přijeli hosté v jedenácti lidech a s obavami, aby právě zápas na půdě posledního celku tabulky nebyl tím, kde Podolští poprvé v sezóně vyjdou bodově naprázdno. V zápase plném gólových příležitostí na obou stranách však hosté potvrdili postavení v tabulce a odvezli si všechny body za výhru 6:3.

První poločas začali hosté výborně, v 8. minutě se po pěkném Vávrově centru trefil Kachmarskyy - 0:1. Hned v 10. minutě dal na 0:2 Toman a v 15. minutě zvýšil střelou z vápna pod břevno Dospěl - 0:3! Navíc ve 23. minutě opět Toman krásně přehodil brankáře a bylo prakticky rozhodnuto - 0:4. Domácí sice měli okénka v obraně, ovšem v útoku si dokázali vytvořit gólové šance a jen díky střelecké nemohoucnosti nedokázali skóre korigovat, a to ani z penalty ve 30. minutě, která se od tyče odrazila do zámezí. Hosté však také zahodili slibné šance, po prvním poločase mohlo být skóre klidně 4:7.

Do druhého poločasu vstoupili hosté s úmyslem odehrát zápas bez inkasované branky. Hra se odehrávala spíše ve středu pole a dlouho se střelci nemohli prosadit. V 65. minutě se Kachmarskyy opřel do míče a ten skončil v šibenici - 0:5. Domácí čestný úspěch zaznamenali v 71. minutě, když se trefil Milink. To už hosté hráli o deseti, protože se po špatném došlápnutí do dolíku na hřišti zranil Kupka a na střídání hosté neměli nikoho k dispozici. Na 1:6 upravil z trestného kopu Svoboda a vypadalo to, že se utkání v klidu dohraje. S tím se však nechtěl smířit vysunutý stoper domácích Milink, který v 89. a 90. minutě dokonal hattrick - 3:6. Skóre nakonec asi odpovídá průběhu utkání, hosté si zaslouženě odvezli tři body.

V tabulce se nic nemění - Bílé Podolí již na prvním místě nikdo ohrozit nemůže, stejně jako Okřesaneč zůstane poslední. Závěrečné kolo sehrají Podolští na svém hřišti proti Horkám, sledujte náš web pro případné info k termínu posledního kola. Zatím to vypadá na sobotu od 11:15, ale vzhledem k tomu, že je rozhodnuto, může se termín ještě změnit.

Branky: 8. a 65. Kachmarskyy, 10. a 23. R. Toman, 15. Dospěl, 85. Svoboda - 71., 89. a 90. Milink

Sestava: Jansa - Doubek, Svoboda, Kupka, Procházka - Chudomel, Radek Toman, Čakovský, Vávra - Dospěl, Kachmarskyy.

díra ve velkém vápně :-(

Zpět