Černý víkend podolských mužstev

21.09.2010 07:38

Ostrá - FC Bílé Podolí 3:2 (1:0)

Po domácím fiasku v minulém kole předvedli podolští v Ostré slušný výkon, ale na body to nestačilo. Ostrá šla do vedení po chybě v hostující obraně, ale další své šance v prvním poločasu nevyužila. Protože se neujala ani Jelínkova šance na druhé straně, šlo se do kabin za stavu 1:0. V druhém poločase zvýšili domácí svůj náskok až na tři branky, jenže podolští se nevzdali. Po faulu na Šáleného proměnil penaltu Spáčil a podolští se tlačili do útoku. Chvíli na to dal regulérní branku Jelínek, kterou rozhodčí pro údajný ofsajd neuznali. I další útok podolských skončil brankou, opět regulérní. Jelínek centroval od brankové čáry a našel Šáleného, pro kterého nebyl problém zavěsit. I v tomto případě byli rozhodčí proti a gól neuznali, protože míč byl prý už v autu. V 89. minutě však rozhodčím nezbylo nic jiného, než Jelínkův pěkný gól z hranice velkého vápna placírkou k tyči uznat a bylo to 3:2. Když se dostal míč v nastavení na kopačky podolských hráčů, rozhodčí pro jistotu zápas ukončil. Prohra v Ostré tak měla pro podolské velmi hořkou příchuť.

Sestava: Červinka - L. Toman, Semínko, Štoček, Mužátko - Zelený, Skala, Šálený, Spáčil - Jelínek, Chmelař (46. Šilha)

FC Bílé Podolí B - Bratčice 0:4 (0:0)

Podolské béčko vyfasovalo v 5. kole těžkého soupeře. Bratčice dosud neztratily ani bod a svou pozici chtěli potvrdit i v Bílém Podolí. Domácí hráči byli však proti a v prvním poločase předváděli slušný výkon, který nedovolil hostům skórovat. V druhém poločase však nastoupilo snad jiné mužstvo, protože po první inkasované brance nastal v podolských řadách chaos a hosté toho využili ke vstřelení dalších branek. 

Sestava: J. Weinlich - Procházka, Jakub Fejfar, Lehman, Bíža - Doubek, Štoček, Dospěl, Šilha - Novák, K. Weinlich st. (67. Roušar)

Zbraslavice - Vrdy/Bílé Podolí 5:0 (3:0)

Vrdovští a podolští dorostenci nedokázali navázat na vítězství z minulého týdne proti Suchdolu (3:0 - Švadlenka, Weinlich, Plašil) a prohráli ve Zbraslavicích pětibrankovým rozdílem.

Chotusice - FC Bílé Podolí 1:2 (1:1)

Čest podolských celků zachraňovali o uplynulém víkendu mladší žáci. Ti dosáhli na cenné vítězství, které si odvezli z Chotusic.

Zpět