Doma s Břežany bez bodu a bez vstřeleného gólu

17.09.2014 08:00

Bílé Podolí - Břežany II 0:3 (0:1)

Podolské Kobylky ani napodruhé nedokázaly vyhrát před vlastním publikem a díky prohře s Břežany II se propadají tabulkou.

Začátek zápasu příliš krásy nenabídl, hrálo se hlavně mezi vápny. První pološance přišla až ve 20. minutě, ale hned z toho byl gól - střelou z 20 metrů se prosadil hostující Mašanský - 0:1. S domácími mohlo být ještě hůře, protože hned po rozehrávce ztratili míč a Nečas se musel otáčet proti střele Mašanského i následné dorážce Kulvajta - to už byly gólovky. Podolští se dostali do tempa až po inkasovaném gólu, ve 25. minutě zakončoval Čakovský na zadní tyči, ovšem Krch byl na místě. O chvilku později zakončoval z úhlu Šálený opět do brankáře. Ve 40. minutě centroval Kupka, Švadlenka se chystal hlavičkovat, ale byl zezadu sražen a rozhodčí odpískal penaltu. Tu bohužel Šimonovi chytil Krch a udržel těsné poločasové vedení pro hosty.

Druhou půli začali podolští náporem a k zakončení se dostal Šimon, jenže bránu minul. Hosté na sebe upozornili v 54. minutě, kdy se Mašanský prodral přes čtyři hráče a jeho zakončení na zadní tyč Nečas vyrazil na roh. Domácí se hnali do útoku, ale předfinální a finální fáze postrádala kvalitu. To Břežany v 71. minutě ukázkově zakončily brejk do otevřené obrany - 0:2. Domácí si nakopávanými míči do vápna vytvořili tlak, ale hosté zkušeně bránili a do vyložené šance Kobylky nepustili. V 88. minutě navíc hosté rozehráli roh nakrátko a Mišák zvýšil na 3:0. V poslední minutě mohl po Čakovského centru zaznamenat čestný úspěch Šálený, ale míč se odrazil od břevna.

Podolští fotbalisté prožili zápas blbec, protože poté, co se hosté lacino dostali do vedení, neproměnili penaltu a ani z dalších šancí nedokázali vyrovnat. Hosté byli lepší na míči a snažili se hrát po zemi, naopak domácí často zbytečně o míč přicházeli a hodně se nadřeli na jeho znovuzískání. Navíc už druhý zápas po sobě se jim nepodařilo vstřelit branku. Do dalších zápasů je tedy co zlepšovat. Další zápas se hraje opět v neděli, tentokrát v Býchorech od 16:30.

Fotogalerie: FC BP - Břežany

Branky: 20. Mašanský, 71. Veselý, 88. Mišák.

Sestava FC: Nečas - Kupka, Semínko, Lukáš Toman, Martin Šváb - Čakovský, Brunclík, Hájek (60. Štoček), Šimon - Tomáš Švadlenka (85. Mužátko), Šálený.

Sestava Břežany II: Krch - P. Mišák, Procházka, V. Mišák, Trejbal - Volf (55. Veselý), Hubáček, Mašanský, M. Pikner - Jansta, Kulvajt.

Video:

neproměněná penalta ve 40. minutě

Zpět