FC VELIM „B“ – FC BÍLÉ PODOLÍ 2:2 (1:0)

24.08.2008 21:11

Po špatné generálce (1:6 s Malínem) zajíždělo naše mužstvo do Velimi, která v minulé sezóně bojovala o postup do 1. A třídy do posledního kola, kdy hostila naše mužstvo a vyhrála 5:1.

Dnešní utkání bylo z naší strany o srdíčku a jiné sestavě než na jaře. Bohužel domácí se ujali vedení už v 2.minutě zápasu (Skala z B. Podolí „nahrál“ na „velké vápno“ domácímu Křelinovi a ten prostřelil hostujícího Berana) 1:0. Hosté se snažili vyrovnat – domácí Dejmek fauloval unikajícího Jelínka jen za ŽK a následný volný kop L. Štočka skončil vysoko nad domácí brankou. Ve 12. minutě inkasoval hostující Čakovský ŽK za faul na domácího obránce. Velim si vypracovala jedinou gólovou situaci v 1. poločase (18.minuta), kterou Křelinovi vyrazil brankář Beran na rohový kop. Druhá část 1.poločasu „patří“ Skalovi – v 29. minutě jeho střelu vyráží domácí brankář Daněk, v 33. minutě „opět odkopem“ nahrává domácím na „velké vápno“ ale brankář Beran kryje (vyráží na rohový kop), ve 40.minutě inkasuje ŽK za faul (na polovině hřiště) na unikajícího Křelinu. Poslední šanci 1.poločasu mají hosté ve 42.minutě – přímý volný kop L.Štočka vyráží brankář Daněk na rohový kop (sám se zraní při zákroku o tyč).

Druhý poločas zahájí hosté tlakem – v 55.minutě zahazuje loženou šanci Jelínek (těsně přestřeluje domácí branku), v 57. minutě chybuje domácí Čepelák a jeho chybou využívá Spáčil, který přihrává volnému Jelínkovi, jenž nadvakrát prostřeluje Daňka 1:1. V 64.minutě hosté otáčí výsledek ve svůj prospěch Fejfar přihrává před branku Velimi, kde Spáčil doráží míč na 1:2. Domácí se snaží vyrovnat a hosté často faulují (68.minuta ŽK Jelínek za faul, 69.minuta Skala 2. ŽK za faul), což vyvrcholí ČK pro Skalu. Hra se přiostřuje a též domácí dostávají karty – v 73.minutě Srp ŽK za faul na Jelínka, který v 75.minutě po rohu přestřeluje hlavou domácí branku, v 76.minutě fauluje Dejmek Jelínka a inkasuje 2. ŽK a následně ČK. Obě mužstva hrají o deseti. Domácí se snaží vyrovnat, což se jim daří v 83. minutě – Hlavatý zahrává volný kop do hostujícího pokutového území a střídající Ptáček hlavou stanoví výsledek na 2:2.

 Sestava: Beran – Šmíd, Semínko, Svoboda, Skala – Jo. Fejfar, L. Štoček, Šálený, Spáčil – Jelínek, Čakovský, trenér Čepek Miloslav

Střídání: 80´ Marek za Čakovského

               90´+ 3 R. Toman za Jelínka

 Rozhodčí: Divilek – Chaloupka, Kubečka ml.

Zpět