Fotbalisté béčka přivezli z Bratčic velikonoční nadílku

24.04.2011 14:14

Bratčice - FC Bílé Podolí 9:1 (2:1)

Fotbalisté béčka jeli na půdu aktuálně vedoucího týmu tabulky, kde sehráli další ze zápasů IV. třídy. Ačkoli se hrálo souběžně utkání áčka, které si kvůli své důležitosti vynutilo setrvání několika hráčů béčka (Nečas, Šilha, Švadlenka, Radek Toman), přijeli se Podolští porvat o výsledek. Vinou vlastní nedisciplinovanosti se o něj však sami připravili a nakonec byli rádi, že udrželi jednociferné skóre, protože dohrávali zápas v osmi lidech.

Kdo čekal, že domácí hned od začátku zasypou hostujícího brankáře střelami, ten se nedočkal. Hosté hráli nebojácně a nezalekli se postavení domácích v tabulce. V 15. minutě však šli domácí do vedení - dlouhý výkop domácího brankáře usměrnil útočník hlavou do brány - 1:0. Domácí hráli trpělivě a dostali se do dvoubrankového vedení - ve 20. minutě to bylo už 2:0. Žádné bránění ze strany hostů se však nekonalo - Semínko se dostal ke střele, ale mířil vedle, stejně jako pár minut po něm Kupka, který zbrkle zakončoval nad. Ve 35. minutě se hosté dočkali zaslouženého snížení - Semínko svým důrazem vybojoval míč, vystřelil, od tyče se míč odrazil k Doubkovi a ten neměl problém dopravit míč do prázdné brány. Místo šance na vyrovnání však přišla červená karta - ve 40. minutě zahrál Šmíd nesmyslně rukou, dostal žlutou kartu, a protože už jednu měl, musel jít předčasně do sprch. Poločas skončil 2:1.

Ve druhém poločase hosté zkusili vyorvnat, takže stáhli hru na tři obránce a dál hráli se dvěma útočníky. Proti přesile to však měli složité a kromě Semínkovy rány si žádnou šanci nevytvořili. Naopak domácí vstřelili mezi 55. a 60. minutou tři branky a prakticky bylo po zápase - 5:1. Aby toho nebylo málo, zranil se Chmelík, a Podolští hráli v devíti. Domácí přidávali další branky a zápas se dohrával pouze z povinnosti. V 80. minutě nevydržel provokaci ze strany rozhodčího Bíža, řekl mu svůj názor a sudí ukázal, kdo je pánem na hřišti - Podolští dohrávali v osmi lidech! I v tomto počtu se dokázal prodrat k zakončení Novák, přeloboval brankáře, ale bohužel i bránu a tak branky přidali jen domácí. Jejich počet se zastavil na devíti.

Příští týden hraje B tým doma se Štrampouchem v sobotu 30. dubna od 17 hodin. Bohužel se opět jedná o souběžně hrané utkání s áčkem, které jede do Numburka.

Branka: Doubek

Sestava: Jansa - Bíža, Šolta, Svoboda, Jakub Fejfar - Doubek (40. Chmelík), Šmíd, Dospěl, Vávra (60. Procházka) - Kupka, Marek Semínko (60. Novák)

Zpět