Kobylky na úvod přípravy prohrály se Světlou a porazily Suchdol

19.02.2018 21:00

Bílé Podolí - Světlá nad Sázavou 0:6 (0:2)

Na úvod přípravy nastoupili Podolští proti lídrovi I.A třídy na Vysočině a rozdíl v technické vyspělosti obou mužstev byl znát. Kobylky dělaly chyby v rozehrávce a Světlá chodila až příliš často do otevřené obrany. V prvním poločase padly dvě zbytečné branky - nepovedená malá domů a špatně pokrytý trestný kop přinesly první dvě branky. Podolští se také do šancí dostali, ale Hájek čistou gólovku neproměnil a Fejfar sice ano, jenže mu byl odmávaný ofsajd.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil - Podolští měli problémy se zachytáváním rychlých protiútoků a Světlá skóre postupně navyšovala až na 6:0.

Sestava FC: Staš - Jansa, Šálený, Štoček, Kupka - Špitálník, Hájek, Josef Fejfar, Čakovský, Pulkert - Tomáš Švadlenka. Průběžně střídali: Jan Švadlenka, Jakub Fejfar, Horký, Weinlich, Netáhlo.

Bílé Podolí - Suchdol 3:2 (0:2)

Druhé přípravné klání odehráli Podolští proti týmu Suchdola z okresního přeboru. Běhavý soupeř byl v prvním poločase efektivnější v zakončení a dokázal vstřelit dvě branky. Podolští už třetí poločas po sobě vyšli střelecky naprázdno - i když i tentokrát Fejfar gól dal, ale opět pro ofsajd neplatil. Další šance neproměnili Švadlenka, Weilnich, Kupka nebo Špitálník.

Až ve druhém poločase se střeliecky prosadily i Kobylky - Weinlich snížil a Fejfar krásnou střelou zpoza vápna vyrovnal. Vítězství zařídil chytře Špitálník po oklamání dvou obránců ve vápně - 3:2.

Fotogalerie: odkaz

Branky: Weinlich, Fejfar, Špitálník.

Sestava FC: Staš - Kupka, Šálený, Jansa (46. Jakub Fejfar) - Horký (46. Jan Švadlenka), Štoček, Josef Fejfar, Tomáš Švadlenka, Pulkert - Špitálník, Weinlich.

Zpět