Kobylky přišly o domácí neporazitelnost v zápase s Pátkem

25.04.2019 22:07

Bílé Podolí - Pátek 0:1 (0:1)

Třetí domácí zápas po sobě chtěly Kobylky zvládnout, protože za určité konstalace mohly při tříbodové výhře pomýšlet na třetí místo tabulky. Jediný gól však rozhodl o tom, že se ze tří bodů radují hosté z Pátku.

Přitom v prvním poločase to nevypadalo, že by si nějaké body měli hosté odvézt. Podolští byli aktivnější a molhi jít i do vedení, ovšem několikrát ztroskotali na brankáři Kmochovi. A když už byl i hostující brankář překonaný, na brankové čáře mu pomohla obrana. Na druhé straně byli hosté efektivnější - ve 37. minutě zakončil průnik přes půl hřiště do odkryté brány Grospič a hosté vedli 0:1. Do poločasu se už nepodařilo Kobylkám odpovědět. 

Ve druhé půli se hostům ve spolupráci s rozhodčím Šestákem dařilo kouskovat hru, navíc v 60. minutě byl vyloučený Skala po vzájemné strkanici u postranní čáry! Podolští sice umí i v deseti dělat soupeřům problémy, což několikrát během probíhající sezóny potvrdili, vyrovnání se však nedočkali. Naopak hosté mohli přidat potvrzující branku, ale netrefili prázdnou bránu. Přesto Pátečtí zápas vyhráli nejtěsnějším možným výsledkem a odvezli si všechny body. 

Podolští nepředvedli špatný výkon, ale neproměněné šance, nedisciplinovanost a v neposlední řadě i tendenční řízení zápasu trojicí mladých rozhodčích (ročníky 95, 96 a 97), na které navíc dohlížel delegát, ve výsledku znamená, že poprvé v této sezóně odvezl všechny body z podolského hřiště soupeř. Místo třetího místa se tak Kobylky propadly až na šesté místo, o jehož udržení se budou muset poprat v sobotu ve Vrdech. Derby začíná v 17 hodin.

Fotogalerie: odkaz Katka

Branka: 37. Petráň.

Sestava BP: Dastych - Skala, Šálený, Lukáš Toman, Radek Toman ml. - Hájek (82. Luboš Štoček ml.), Pulkert, Fejfar, Weinlich - Tomáš Švadlenka, Jelínek.

Sestava Pátek: Kmoch - Ryšánek, Petráň, Kalina, Sporiš, Mašinda, Bulíř, Novák, Jirásek, Grospič, Kohoutek, Baran. Střídali: Vančura, Leština, Bartheldy. Trenér Milan Švábenský.

Rozhodčí: Šesták - Glogar, Doubrava. Delegát: Prislupský.

Diváků: 60.

 

Zpět