Kobylky přivezly tři body ze Sázavy za výhru 4:0

10.09.2018 18:38

Sázava - Bílé Podolí 0:4 (0:3)

Ve třetím kole I.B třídy zajížděly Kobylky do Sázavy, od které moc nevěděly, co čekat. Soupeř hrál ještě před pár lety krajský přebor, ovšem po dvou sestupech se ocitl v nejnižší krajské soutěži. A zde zatím podává nepřesvědčivé výkony, což chtěl určitě v domácím prostředí napravit. Naštěstí dali Podolští brzy gól, navíc brankář Dastych udržel podruhé za sebou čisté konto.

Po úvodním oťukávání přišla první šance ve 13. minutě a hned z toho byl gól - Švadlenka zatáhl míč až k rohovému praporku, odkud nacentroval před bránu, kde brankář míč nechytil a Weinlich byl ve správný čas na správném místě - 0:1. Než se domácí stačili rozkoukat, tak prohrávali o dvě branky - v 17. minutě pronikl do vápna Pulkert, byl zastavený jen za cenu faulu a následnou penaltu proměnil Fejfar - 0:2. Hosté se uklidnili, domácí museli dohánět, ale v přechodové fázi hodně kazili a do šance se nedostali. Když už to vypadalo, že v poločase padnou jen dvě branky, tak se k míči dostal Toman, nakopl míč směrem k bráně a k překvapení všech skončil v bráně - 0:3!

Hosté se nechtěli nechat ukolébat tříbrankovým vedením a nastoupili koncentrovaně i do druhého poločasu, zároveň se nikam nehnali a snažili se držet míč. Domácí si nedokázali vypracovat žádné gólové šance, na druhé straně přidal čtvrtou branku v 83. minutě Pulkert, který si na hranici vápna zpracoval vysoký míč, prokličkoval se až do střelecké pozice a rozvlnil síť - 0:4. Tímto skóre zápas skončil.

Po prvním zápase ve Škvorci by málokdo tipoval, že budou mít Kobylky po třech kolech šest bodů a navíc udrží dvě čistá konta, ale podařilo se a v tabulce je z toho průběžné šesté místo! Podolští tak úspěšně začali sérii tří venkovních zápasů - po Sázavě zajíždí do Peček a následně do Pátku. V Pečkách se hraje v sobotu od 16 hodin.

Fotogalerie: odkaz 1, odkaz 2

Branky: 13. Weinlich, 17. Fejfar z penalty, 44. Toman, 83. Pulkert.

Sestava BP: Dastych - Radek Toman ml., Štoček, Šálený, Frčka - Josef Fejfar, Pulkert, Tomáš Švadlenka, Chmelař (85. Jan Švadlenka) - Weinlich, Jelínek. Trenér Bohuslav Šváb.

Sestava Sázava: Hrbek - Skála, Kyselka, Král, Chuchla - Nepraš (56. Marek Chrpa), Martin Chrpa, Sochor (46. Havránek), Danko - Dušek, Keltner. Trenér Pavel Chuchla.

Rozhodčí: Tichý - Holakovská, Braunšveig.

Zpět