Oslabené benago prohrálo v Paběnicích

04.11.2014 19:05

Paběnice B - Bílé Podolí B 2:0 (0:0)

V Paběnicích podolská rezerva loni prohrála 1:0 a ani tentokrát to na žádné střelecké hody nevypadalo. Po bezbrankovém poločase rozhodli domácí brankou po rohu, ale Kobylky, které hrály 75 minut o deseti, ostudu rozhodně neudělaly a nemusí se za předvedený výkon stydět.

Do zápasu vletěli lépe hosté a Kachmarskyy už v 5. minutě postupoval sám na bránu, ale místo zakončení volil přihrávku Doubkovi, který stál v ofsajdu. V 15. minutě se zranil stoper Vančura, ale neměl ho kdo vystřídat, protože Podolští přijeli jen v jedenácti. Hosté se tak soustředili hlavně na bránění a domácí převzali aktivitu. Ve 21. minutě už se Paběnice radovaly, ale Frčka dokázal z brankové čáry míč vykopnout. Podolské brejky byly méně nebezpečné, přestože se Kachmarskyy a chvíli po něm Doubek do zakončení dostali. Poločas skončil bez branek.

V 50. minutě narazil Doubek s Netáhlem, ale nadějně rozjetou akci překombinovali a ke střele se nedostali. V 65. minutě střílel z hranice vápna Blažek nad Beranovu bránu. Domácí se dočkali v 67. minutě po rohovém kopu, který do brány usměrnil Blažek - 1:0. V 87. minutě měl na noze vyrovnání Procházka, ale Benda jeho střelu vyrazil a z protiútoku Vondra rozhodl gólem na 2:0 o vítězství domácích.

Těžko říci, jak by se zápas vyvíjel, kdyby hráli Podolští v jedenácti, ale na to se nelze vymlouvat. Souběh zápasu s áčkem si vyžádal tento scénář a benago zvládlo svůj paběnický úděl se ctí. Nyní se musí připravit na důležité domácí utkání s Ratajemi, které může Kobylky ukotvit v klidném středu tabulky III. třídy. Hraje se v neděli od 14 hodin na hřišti v Bílém Podolí.

Branky: Blažek, Vondra.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Vančura, Frčka, Jansa - Procházka, Netáhlo, Spáčil, Radek Toman - Kachmarskyy, Doubek.

Sestava Paběnice: Benda - Zeman, Petrásek, Sedláček, Novák, Dvořák M., Ulrych, Dvořák P., Sochr, Blažek, Vlach. Střídali: Kunášek, Šrámek, Vondra.

Rozhodčí: Ledvina Lubomír.

Zpět