Ostrá nepřijela, Kobylky vyhrály kontumačně

08.06.2018 19:10

Bílé Podolí - Ostrá 3:0 kontumačně

Pozor, důležité sdělení k sobotnímu zápasu s Ostrou! 

Podle informací od sekretáře klubu Petra Heřmánka se sobotní utkání NEUSKUTEČNÍ. Soupeř oznámil na SKFS, že k utkání nepřijede. Je to oficiální informace. Již to na STK v Praze na SKFS prošlo rozhodnutím a bylo předáno DK k projednání. Utkání bude kontumováno v náš prospěch 3:0 a tři body body tak zůstanou v Bílém Podolí. Utkání jsme chtěli sehrát v řádném termínu, celý týden jsme se na soupeře připravovali. Mělo to být zároveň poslední domácí utkání v sezóně 2017/18. Chtěli jsme se rozloučit s domácími fanoušky ziskem tří bodů a poděkovat jim za podporu během celé sezóny. Především na jaře byli diváci naším 12 hráčem - DĚKUJEME! Jsme rádi že se nám podařilo I.B třídu v Bílém Podolí udržet a těšíme se už teď na sezónu příští. 

Od sekretáře klubu Ostrá pana Málka jsme získali informace, že nejsou schopni k utkání v sobotním termínu dorazit, protože mají souběh zápasů "A" i "B" mužstva a dorostenci, kteří doplňují "B" mužstvo, sehrají svoje utkání o postup do divize rovněž v sobotu. "Prostě nejsme schopni přijet ani v minimálním počtu hráčů", řekl. 

Snažili jsme se v ještě rozjetých soutěžích sehnat alespoň nějaký tým k přátelskému utkání. Je to samozřejmě takto na poslední chvíli obtížný úkol, nicméně jsme oslovili Zbraslavice (mají volno) - bohužel už dali svým hráčům volno a odmítli naši nabídku. Situace nás hodně mrzí, hlavně kvůli vám, fanouškům, ale jak je popsáno výše, nemůžeme s tím nic dělat :-(

Zpět