Po podprůměrném výkonu zůstaly všechny body v Sadské

28.10.2015 19:32

Sadská - Bílé Podolí 2:0 (1:0)

K druhému venkovnímu utkání v řadě zajížděli Podolští do Sadské. Podolští předvedli dosud nejhorší výkon na podzim, přesto ve druhém poločase sahali po bodu. Rozhodla druhá branka domácích, kteří tak v důležitém zápase sousedů v tabulce Kobylkám odskočili.

V úvodu nechtěl nikdo udělat chybu, a tak oba soupeři spíše vyčkávali a hrálo se na polovině hřiště. Do vápna se jako první dostali hosté, ale Semínkova hlavička šla mimo tři tyče. Na druhé straně Červinka také jen kontroloval nepřesné pokusy domácích. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, přišel rohový kop, který domácí rozehráli na krátko, následný centr a hlavičku s vypětím všech sil vyrazil Červinka, ale trestuhodně volný Starosta dorazil míč do brány - 0:1. Ihned po rozehrání rozhodčí poločas ukončil.

Podolští se chtěli z inkasované branky rychle oklepat a ve druhé půli vyrovnat, což se jim v 55. minutě podařilo - Semínkovu střelu Šaroch vyrazil a dobíhající Švadlenka míč uklidil do brány. Hostům však nebylo přáno a pro ofsajd gól neplatil. Podolští měli častěji míč na svých kopačkách, ale nedokázali se dostat do zakončení. Domácí bránili své velké vápno a vyráželi do brejků, ale ani jim se střelecky nedařilo. Až v 80. minutě dostal míč do brány Remsa po centru ze strany a bylo rozhodnuto. Podolští se sice snažili alespoň o snížení, ale několik závarů k brance nevedlo. Asi největší možnost měl po Semínkově přiťuknutí Spáčil, ale zakončoval nad. Utkání nevalné úrovně tak vyhráli domácí 2:0.

Šlo o velmi důležitý zápas, ale Podolští k němu tak vůbec nepřistoupili a soupeři prakticky odevzdali všechny body. Přitom stačilo podobné nasazení jako v Tuchorazi nebo v Polepech a nějaký bod by určitě do Podolí putoval. Další důležitý zápas je na programu v sobotu od 14 hodin, kdy Kobylky hostí Lysou.

Branky: 45. Starosta, 81. Remsa.

Sestava FC: Červinka - Kupka, Šálený, Lukáš Toman, Svoboda - Semínko, Martin Šváb, Chmelař, Hájek (80. Spáčil) - Tomáš Švadlenka, Jelínek (20. Josef Fejfar, 75. Štoček).

Sestava Sadská: Šaroch - Štěpán, Jirásek, Štácha, Kreische - Šimůnek (89. Slavík), Čapek, Svoboda, Starosta (90. Dvořák) - Fér (59. Filipčík), Remsa.

Rozhodčí: Drábek Tomáš - Kvasnička Václav, Hlavnička Radek.

Zpět