Poslední zápas áčka i béčka skončil 2:2

20.06.2011 13:23

Libodřice - FC Bílé Podolí 2:2 (0:1)

Protože se hráčům Bílého Podolí v Libodřicích nikdy nedařilo, neměli v sobotním zápase příliš vysoké ambice. Nakonec díky kolektivnímu výkonu, vydařenému střídání a štěstí se podařilo přivézt bod a zakončit sezonu s hlavou nahoře na výborném 8. místě.

Zápas začal šancí domácích - už ve 3. minutě se dostali ke střele, která šla nad. Na nic nečekali ani hosté - ve 4. minutě napřáhl Jelínekz hranice vápna a trefil tyč. Po půl hodině si domácí vypracovali další šanci, ale opět se střela mezi tři tyče nevešla. Odpovědí hostů byl průnik Jelínka ve 32. minutě, který vyhrál souboj, Šilha viděl Spáčila, který se trefil podél brankáře - 0:1. Domácí chtěli vyrovnat, ovšem nedali ani největší šanci ve 42. minutě, kdy překopli bránu ze dvou metrů. Poločas skončil vedením hostů 0:1.

Druhý poločas začali domácí velkým náporem, ale ve 47. minutě Červinka gólovou šanci vyrazil. V 53. minutě už bylo vyrovnáno - domácí trefili prázdnou bránu - 1:1. V 57. minutě se domácí radovali po druhé - po střele z 12 metrů se dostali do vedení - 2:1. Domácí byli při chuti a v 59. minutě se vyznamenal Červinka, když kryl sólo domácího útočníka skokem pod nohy. V 76. minutě se dostal do šance Šálený, ovšem jeho hlavička šla nad. V 85. minutě byl v hlavičkovém souboji důrazný Heřmánek, sklepl míč pro Šilhu, který tváří v tvář brankáři vyrovnal na 2:2. V zápase měli domácí více šancí, ovšem trenéru Radku Tomanovi vyšlo střídání, když na hřiště poslal Petra Heřmánka, který připravil vyrovnávací gól.

Sezona, která se nevyvíjela příliš optimisticky, tak pro Kobylky skončila výborným 8. místem a ziskem 36 bodů.

Tabulka: A - tým

Branky: 32. Spáčil, 85. Šilha

Sestava: Červinka - Jakub Fejfar, Šálený, Štoček, Svoboda - Švadlenka (87. Radek Toman), Zelený, Spáčil, Šilha - Weinlich (73. Heřmánek), Jelínek

 

FC Bílé Podolí B - Vrdy B 2:2 (2:2)

Béčko přivítalo v deštivém počasí na svém hřišti celek rezervy Vrdů. V přátelské atmosféře si soupeři body podělili za remízu 2:2.

Do prvního poločasu vlétli domácí a výsledkem byly dva rychlé góly Doubka. Potom se však domácí uklidnili a taktovku převzali hosté. Stejně rychle, jako se Podolští dostali do vedení, tak o něj i přišli - dva gól dával Červenák. Kombinace na mokrém terénu vázla, ovšem i nadále měli více ze hry hosté, když trefili dvě tyče a několikrát se vyznamenal Beran. Když na druhé straně trefil tyč Lehman (viz video) a své šance naproměnili Doubek a Semínko, zápas skončil nerozhodně 2:2.

Béčko díky remíze poskočilo na skvělé 6. místo v tabulce, což je oproti loňskému 11. místu výrazný posun vpřed.

Tabulka: B - tým

Fotogalerie: FC BP B - Vrdy B

Branky: 7. a 15. Doubek

Sestava: Beran - Jansa, Lehman, Šejvl, Bíža - Procházka, Vávra, Kupka, Chudomel - Doubek, Novák (55. Marek Semínko)

Video:

tyč po přímém kopu Petra Lehmana

Zpět