Přípravu si Kobylky zpestřily soustředěním v Bohdanči, následovaly tři přípravné zápasy

02.03.2020 22:33

Bílé Podolí - Malešov 5:2 (3:1) 

Velmi povedené, zároveň však hodně fyzicky náročné soustředění zakončily Kobylky nedělním přípravným utkáním s Malešovem. V prvním poločase se sice soupeř dostal do vedení, ale Podolští skóre otočili: Štoček ml. vyrovnal střelou z vápna, Radovnický skóroval hlavou a po pěkné akci přidal třetí branku Weinlich. Ve druhé půli Kobylkám hodně rychle tvrdly nohy a zachytal si brankář Dastych, který několikrát čelil gólové šanci soupeře, ovšem pouze jednou inkasoval. Na druhé straně přidal svou druhou branku Weinlich a pátou brankou uzavřel skóre Karel. Nutno dodat, že právě prodělané soustředění, nemohoucnost soupeře v zakončení a také zranění malešovských, kteří dohrávali druhý poločas o deseti, měly na konečný výsledek vliv. 

Branky: Weinlich 2, Radovnický, Štoček ml., Karel. 

Sestava BP: Dastych - Čakovský, Kupka, Šálený, Spáčil - Tyšer, Štoček ml., Šejvl, Radovnický - Weinlich, Tomáš Švadlenka. Střídali: Fejfar, Jan Švadlenka, Forst, Lukáš Jukl, Bíža. 

Bílé Podolí - Čáslav dorost 2:7 (1:5) 

V týdnu si Podolští místo tréninku domluvili zápas s čáslavským dorostem. Se soupeřem však dokázali držet krok jen v úvodu zápasu, kdy na 1:1 vyrovnal Štoček z penalty. Následně rozjeli výborně technicky i fyzicky vybavení čáslavští mladíci kolotoč, který se zastavil až na skóre 5:1. Ve druhém poločase pokračovala jejich převaha, brankostroj se zastavil na skóre 7:2. Čestný úspěch zaznamenal hlavou Švadlenka. 

Branky: Štoček ml. z penalty, Švadlenka. 

Sestava BP: Staš - Čakovský, Tomáš Švadlenka, Šálený, Jansa - Chmelař, Šejvl, Štoček ml., Radovnický - Weinlich, Bíža. Střídali: Julián, Kupka, Lukáš Jukl, David Jukl, Forst. 

Bílé Podolí - Kutná Hora B 2:4 (1:1) 

Anglický týden zakončili Podolští proti kutnohorské rezervě, na kterou stačili jen poločas. Skóre otevřel Chmelař, ale Kutnohorští ještě do poločasu srovnali a ve druhé půli skóre otočili na 3:1. Těsně před koncem snížil opět Chmelař, ale poslední slovo měl soupeř a uzavřel skóre na 4:2. 

Branky: Chmelař 2. 

Sestava BP: Beran - Čakovský, Šálený, Štoček st., Jansa - Radovnický, Štoček ml., Fejfar, Šejvl, Tomáš Švadlenka - Julián, David Jukl, Chmelař, Forst. Střídání hokejově.

Zpět