Skvělou formu benaga odnesla také rezerva Sedlece

04.11.2022 14:14

Sedlec B - Bílé Podolí B 2:5 (1:1)

Další tříbodový zápas má za sebou podolská rezerva, která díky pěti vstřeleným brankám zvítězila v Sedleci. V zajímavém zápase se proti sobě postavili bratři Spáčilové - na domácí straně Jakub a za hosty Jan, který byl po konečném hvizdu určitě spokojenější.

První poločas nabídl na každé straně jednu branku - ve 29. minutě poslal hosty do vedení Tyšer, který po nahrávce Štočka st. střílel bez přípravy přesně, 0:1. Za pár minut se však radovali domácí z vyrovnání, po závaru ve vápně se prosadil Záleský. Nemuselo zůstat u remízy, ale Tyšer nevyužil Spáčilovu pobídku a své sólo zakončil jen do brankáře. Ve 40. minutě opět zasahoval Staš, který vyrazil Horálkovu střelu a Spáčilova dorážka šla nad.

Druhá půle byla na góly bohatší, i když většina padla až v závěru. V 60. minutě poslal Kobylky do vedení Štoček, který chytře vrátil odražený míč lobem do sítě, 1:2. Když potom po Mullerově přihrávce proměnil svůj samostatný nájezd Dvořák, zdálo se být rozhodnuto - 1:3. V posledních minutách se ještě děly věci - za tři minuty padly tři branky! Nejdříve Tyšer proměnil další samostatný únik - 1:4. Snížit se domácím podařilo díky Pečimúthovi, jenž z malého vápna dorazil míč do prázdné brány - 2:4. Poslední slovo však měli hosté díky Mullerovi, který dalším povedeným lobem stanovil konečný výsledek na 2:5.

Další úspěšné tříbodové klání mělo základ v dobré defenzivě - obránci svou bojovností nedovolili sedlickým hráčům příliš střel, a co prošlo, pochytal Pokorný. V ofenzivě dirigoval mužstvo Spáčil, pochvalu zaslouží také všichni střelci. O prodloužení úctyhodné série šesti výher v řadě se Kobylky pokusí na domácím hřišti v sobotu od 14:00 proti Ratajím nad Sázavou.

Branky: 37. Záleský, 89. Pečimúth - 29. a 88. Tyšer, 60. Štoček st., 64. Dvořák, 90. Muller.

Sestava BP: Pokorný - Jan Švadlenka (78. Fojtík), Petr Štoček, Cakl, Doubek - Dvořák, Muller, Štoček st. (78. Jukl), Horálek - Tyšer, Jan Spáčil.

Sestava Sedlec B: Staš - Fitzbauer, Jakub Spáčil, Rohan, Lapa, Dražan, Klimpar, Hyka, Ďoubal, Suchánek, Žídek. Střídali: Pečimúth, Bohouňovský, Češpiva, Záleský, Dostál.

Rozhodčí: Ledvina Lubomír.

Zpět